Sådan styrer du dine Notifikationer

Sådan indstiller du din profil og notifikationer

Denne manual beskriver, hvordan du indstiller din profil og dine notifikationer for den bedste brugeroplevelse i Global Portal.  

Når du logger ind første gang, kan du med fordel gå ind og opdatere din profil og notifikationspræferencer. 

Du opdaterer din profil og notifikationspræferencer under ”Personlige indstillinger” eller ved at klikke på ”Min profil”, og derefter klikker du på ”Opdater dine notifikationer”.

Opdater dine notifikationer

Derefter vil du blive ledt videre til nedenstående vindue, hvor du kan bestemme hvilke notifikationer du vil modtage indenfor punkterne:
 

 • Projektstatus
 • Ændringer administrer dit team
 • Ændring af opgaver i arbejdsplanen
 • Projektstyring
 • Dokumentstyring


Email præferencer

Du kan også indstille dine notifikationer til hvor ofte du vil modtage en emails med notifikationer. Vælg derfor den e-mail-frekvens, der passer til dig. Du kan vælge om det skal være:

 • Ingen
 • Dagligt
 • Ugentligt.

Vi anbefaler at sætte den dagligt.

Du kan også indstille dine notifikationer i forhold til de projekter eller opgaver du følger. Du kan vælge om du skal modtage email notifikationer når der sker:

 • Ændring i opgavestatus
 • Overskrevet tidsfrist
 • Nye kommentarer

Det er her også muligt at vælge om du vil modtage en direkte email om ændringen i projektet eller opgaven eller om du vil have en daglig email.

Herfra kan du vælge, hvor ofte du vil modtage en mail som nedenstående, der giver dig et overordnet billede af, hvor mange notifikationer som du har modtaget fra den pågældende portal. Vælg derfor den e-mailfrekvens der passer til dig. Du kan vælge, om det skal være ingen, dagligt eller ugentligt. 


E-mail notifikationen du modtager kan for eksempel se ud som nedenstående, der giver dig et overordnet billede af, hvor mange notifikationer, som du har modtaget fra den pågældende portal. 

Følg en opgave eller et projekt

Det er nu muligt at ”følge” en opgave eller et projekt, således at du modtager en e-mailnotifikation i det øjeblik, der er en opdatering eller ændring på opgaven der følges. 

Du kan enten vælge øjebliklige (e-mail) notifikationer eller daglige (e-mail) notifikationer.

Du “følger” en opgave eller et projekt ved at gøre følgende:

 1. Vælg det projekt eller opgave du gerne vil følge
 2. Ud fra projektet eller opgaven tryk på det lille tandhjul med et flueben i
 3. Herefter bliver denne rød og du følger nu projektet eller opgaven


4. Du kan ligeledes følge en opgave ved at trykke på opgaven og tryk på “Follow”

5. Herefter følger du opgavenSlå notifikationer fra eller til

Derefter kan du vælge, hvilke områder du vil modtage notifikationer fra. Du slår notifikationerne fra eller til ved at klikke på den røde ”toggle” ud fra hvert område. Klik derefter på ”Gem”.

Når du har opdateret dine notifikationspræferencer, vil du kunne følge med de ændringer som vedrører dig oppe i klokken i højre hjørne af Global Portal.

Oprydning af notifikationer

Du ”tømmer” dine notifikationer ved at klikke på klokke-ikonet. Derefter skal du klikke på de tre prikker og derefter ”Marker alle som læst”. Herfra kan du også opdatere dine notifikationer. Notifikationerne vil automatisk blive "læst" efter 7 dage. Overblik over notifikationer

Ved hjælp af “se alle notifikationer” knappen kan du få et overblik over alle ulæste og læste notifikationer.


Vores anbefaling til indstilling af notifikationer 

Som udgangspunkt er alle notifikationstyper slået til, når en portal er oprettet. Derfor anbefaler vi, at du går ind og vurderer, hvilke notifikationstyper der er vigtigst for dig. 

Vi har lavet en anbefaling til, hvilke notifikationer vi anser som vigtige for dig som kunde. 


Indstil din profil og dit sprog

Under ”Min profil” kan du ændre dine oplysninger og indstille dit sprog. For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at indstille sproget til dansk.