Sådan styrer du dine Notifikationer

Sådan indstiller du din profil og notifikationer

Denne manual beskriver, hvordan du indstiller din profil og dine notifikationer for den bedste brugeroplevelse i Global Portal.  

Når du logger ind første gang, kan du med fordel gå ind og opdatere din profil og notifikationspræferencer. 

Du opdaterer din profil og notifikationspræferencer under ”Personlige indstillinger” eller ved at klikke på ”Min profil”, og derefter klikker du på ”Opdater dine notifikationer”.

Efterfølgende vil du blive ledt videre til nedenstående vindue.

Herfra kan du vælge, hvor ofte du vil modtage en mail som nedenstående, der giver dig et overordnet billede af, hvor mange notifikationer som du har modtaget fra den pågældende portal. Vælg derfor den e-mailfrekvens der passer til dig. Du kan vælge, om det skal være ingen, dagligt eller ugentligt. 

Derefter kan du vælge, hvilke områder du vil modtage notifikationer fra. Du slår notifikationerne til eller fra ved at klikke på den røde ”toggle” ud fra hvert område. Klik derefter på ”Gem”.

Når du har opdateret dine notifikationspræferencer, vil du kunne følge med de ændringer som vedrører dig - og som du har indstillet oppe i klokken i højre hjørne af Global Portal.

Vores anbefaling til indstilling af notifikationer 

Som udgangspunkt er alle notifikationstyper slået til, når en portal er oprettet. Derfor anbefaler vi, at du går ind og vurderer, hvilke notifikationstyper der er vigtigst for dig. 

Vi har lavet en anbefaling til, hvilke notifikationer vi anser som vigtige for dig som kunde. 

Indstil din profil og dit sprog

Under ”Min profil” kan du ændre dine oplysninger og indstille dit sprog. For den bedste brugeroplevelse anbefaler vi at indstille sproget til dansk.