Sådan er Global Portal opbygget

Global Portal er en samarbejdsplatform mellem os, dig og din virksomhed. 
Her er det muligt at filudveksle essentielle dokumenter i et sikkert og trygt miljø. Global Portal er et vigtigt element i et smidigt samarbejde. 

Global Portal er opbygget i Microsoft SharePoint i samarbejde med Microsoft og BDO Global. 

Når du har accepteret din invitation til Global Portal, vil du møde portaloverblikket, hvor du kan tilgå din virksomhedsportal fra. Er du medlem af flere portaler vil de være listet op i portaloverblikket. 

Når du vil tilgå portalen, skal du blot klikke på bjælken. 

Forsiden af Global Portal 

Efter du har klikket dig ind på din virksomhedsportal, vil du blive ledt ind til forsiden af Global Portal. Herfra kan du tilgå alle de gængse funktioner. 

1. Kontaktpersoner 

På forsiden af Global Portal finder du oversigten over dine kontaktpersoner til, hvis du har brug for hjælp eller blot ønsker at afklare eventuelle spørgsmål. Er der tekniske problemer med portalen skal du ligeledes henvende dig til din kontaktperson. 

2. Personlige indstillinger 

Under personlige indstillinger har du mulighed for at opdatere dine personlige oplysninger. Du kan ligeledes opdatere dine notifikations- og artikelpræferencer. 

Dine notifikationspræferencer afgør, hvor mange opdateringer, ændringer, tilføjelser, deadlines osv. du vil eksponeres for. Du får besked om dine nye notifikationer gennem klokke-ikonet på portalen. 
 

Derudover har du mulighed for at vælge, hvilke artikler du vil eksponeres for på forsiden af Global Portal. Har du interesse i et eller flere områder kan du vælge det indenunder ”Artikelpræferencer”. Dernæst vil de være tilgængelige for dig på forsiden i ”Artikel modulet”. 

3. Administrer dit team 

Inde i administrerer dit team har du mulighed for at invitere dine kolleger ind til et samarbejde i portalen. Der findes herunder forskellige roller, som afgør hvilke rettigheder du og dine kolleger besidder. Du kan læse mere om roller og rettigheder her. 

4. Dokumentarkivet 

Dokumentarkivet i Global Portal skal betragtes som en dropboks, hvor permanente dokumenter kan lagres. Det kan eksempelvis være gamle årsrapporter, underskrevne regnskaber m.m.  


5. Arbejdsplanen/Exchange 

Arbejdsplanen/Exchange er det sted, hvor filudvekslingen foregår. Her har din BDO-rådgiver på forhånd lavet en ”opskrift”, som hjælper dig med at finde ud af, hvilke dokumenter og filer du skal uploade til arbejdsplanen og hvornår. 
Du kan læse mere om Arbejdsplanen/Exchange her. 

6. Navigationen

I topmenuen på forsiden kan du ligeledes tilgå de allerede nævnte funktioner. Herunder; Artikler, Dokumentarkivet og Arbejdsplanen/Exchange. Derudover kan du også tilgå vores hjemmeside, hvis du er yderligere nysgerrig på BDO.