Velkommen til BDO Inspire

I BDO vil vi gerne inspirere – og vi elsker, når vi kan sætte os ned med inspirerende mennesker og dele vores snakke med jer.

Her på siden kan du derfor se eller gense webinarer, vi har holdt med inspirerende mennesker fra dansk erhvervsliv. Vi byder inden for til snakke om alt fra ligestilling og mangfoldighed til ledelse og iværksætteri.

Rigtig god fornøjelse.

Vejen til bæredygtig succes - Del 1:

Hvordan kommer vi i gang med at arbejde med bæredygtighed? Se eller gense første del af vores serie om bæredygtighed, hvor vi stiller skarpt på, hvordan man kommer i gang med at arbejde med bæredygtighed.

Vejen til bæredygtig succes - Del 2:

Strategisk arbejde med ESG. Se eller gense anden del af vores serie om bæredygtighed, hvor vi tager en snak om, hvordan man kommer i gang med det strategiske arbejde med ESG. Vores eksperter giver dig inspiration og konkrete værktøjer til at komme i gang med arbejdet.

Vejen til bæredygtig succes - Del 3:

Et kig ind i en konkret virksomhedscase Se eller gense tredje og sidste del af vores serie om bæredygtighed, hvor vi får besøg af virksomheden Visblue, der fortæller om deres arbejde med cirkulær økonomi.

Vend modvind til medvind - Del 1:

Bæredygtighed og stigende omkostninger Se eller gense første del af vores serie om økonomisk krisestyring, hvor vi stiller skarpt på stigende omkostninger og bæredygtighed.

Vend modvind til medvind - Del 2:

Procesforbedringer og organisationsmodenhed Se eller gense anden del af vores serie om økonomisk krisestyring, hvor vi tager en snak om, hvordan I kan kigge ind i jeres organisationer, arbejde med jeres processer og dermed skabe økonomiske fordele og værdi.

Vend modvind til medvind - Del 3:

Digitalisering. Se eller gense tredje del, hvor vi taler om, hvordan den eksisterende krise stiller krav til øget digitalisering - ikke kun for, at vi kan klare os igennem krisen, men også for at tiltrække talenter i fremtiden.

Mathilde Mackowski

Vejen til succes ”Du kan arbejde meget mere globalt med din virksomhed og mere simpelt, hvis du arbejder online, end hvis du arbejder fysisk. Det giver bare nogle andre muligheder.” Om at skabe en af Nordens største E-commerce virksomheder ud fra en krøllet iværksætteridé.

Heini Zachariassen

Vin, viden og vinderkultur "Det er godt at have en idé til at starte med, men i sidste ende er det eksekveringen, det handler om." Om alt fra vinderkultur og virksomhedsledelse til hvordan du skaber en sund og stærk forretning.

Mia Wagner

Mangfoldighedsledelse i den moderne organisation ”Vi skal have fortalt den enkelte kvinde og den enkelte mand, at de ting, du oplever, det er ikke dit eget problem. Det er et helt system og en hel kultur, der har den her udfordring.” Om alt hvad det indebærer og kræver at sikre lige muligheder for alle på arbejdspladsen og i erhvervslivet.

Brian Holm og Jasper Stadum

Ledelse i med- og modvind ”En stærk ledelse fik os til at gå fra 8 sejre til at vinde næsten 90 cykelløb året efter. Og så på et mindre budget.” Om moderne ledelse og hvordan du bliver en stærk leder – både i medvind og modvind.

Gå ikke glip af spændende og lærerige webinarer og events

Det seneste år har flere tusinde tændt for vores webinarer for at blive klogere på alt fra skat og moms til iværksætteri og specialiseret brancheviden.