Vi hjælper alle slags kunder

Vi har en bred skare af kunder, hvilket betyder, at vi har at gøre med mange forskellige kundeopgaver i vores arbejde hver dag. Men hvorfor vælger kunderne så os?

Vi overtog tidligere på året revisionen af et rejsebureau fra en af vores konkurrenter, hvor vi efterfølgende modtog feedback fra kunden, der særligt roste os for vores menneskelige tilgang. Netop dét er, hvad vi forsøger at praktisere i vores arbejde hver dag. Vi har flere eksempler på kunder, der tidligere har følt sig mindre godt behandlet af et konkurrerende hus, hvor de ikke kunne være sikre på, hvilken revisor, de skulle arbejde med næste gang.

 

Derfor er det også vigtigt for os at slå fast, at vi sætter en ære i at være loyale over for vores kunder. Vi vægter relationen højt og forsøger først og fremmest at lade vores medarbejdere følge de samme kunder hele vejen. På den måde kan både kunden forvente et samarbejde med det samme team år efter år, men teamet hos BDO opnår også et stærkt kendskab til kunden og dennes virksomhed.

 

Dette er også tilfældet med et af vores mangeårige kundesamarbejder, hvor vi først var revisor for hans børsnoterede virksomhed, og derefter overtog revisionen for ham personligt. Kunden har en formue på 200 millioner, og det var derfor afgørende for ham at få lavet en generationsskifteplan for hans to sønner. Omstruktureringen har været længe undervejs og blev endelig i december 2022. Vi har været meget stolte over at kunne hjælpe godt i mål med dette.

 

Hos BDO har vi også mulighed for at arbejde med spændende iværksættervirksomheder. Et godt eksempel er en virksomhed, der tidligere har deltaget i DR-programmet Løvens Hule. Virksomheden havde brug for hjælp til hele setuppet bag samt rådgivning ift. virksomhedens skattemæssige konsekvenser, idet deres lån i virksomheden skulle cleares, inden investorerne kunne gøre deres investeringer.

 

Vi hjælper derfor mange forskellige slags kunder: Både dem vi overtager fra vores konkurrenter, og dem, der har været under vores vinger i flere år, hvor relationen er stærk og sammentømret. Og selvfølgelig også de helt nye på markedet, som har brug for rådgivning til at komme godt fra start.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.