Værdierne i BDO

Måske overvejer du, om BDO skal være din næste arbejdsplads? Vi har derfor samlet fem gode grunde, der ifølge vores medarbejdere, er de vigtigste for deres arbejdsliv.

 

1. En flad arbejdsstruktur
Det er forskelligt, hvordan arbejdspladser bygger deres daglige struktur op. Mange vil være tilbøjelige til at argumentere for, at jo større en virksomhed er, jo mindre har hver enkelt medarbejder at skulle have sagt. Men netop dette prøver vi at gøre op med hos BDO. Vi arbejder ud fra en flad struktur, hvor vi giver vores medarbejdere mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne. For selvom vi er en virksomhed i en vis størrelse, ønsker vi ikke, at vores medarbejdere skal frygte, at den næste strategiplan bliver for corporate anlagt, så det ikke giver mening i netop din hverdag.

 

2. Fællesskab og kolleger
Det betyder også, at du hos BDO er omgivet af et hold fantastiske kolleger, hvor alle er jævnbyrdige med dig og din sidemand. Sammenholdet fylder derfor meget, da vi hos BDO har et stort ønske om ét stort fællesskab blandt vores medarbejdere. Fællesskabet forsøger vi både at dyrke i det faglige arbejde, men også uden for kontoret og arbejdsopgaverne med plads til at dyrke de kollegiale relationer.

 

3. Udviklingsmuligheder
Vores arbejdsplads som helhed giver ligeledes plads til den enkeltes drømme om udvikling. Som medarbejder kan du forvente at blive hørt, så vi sammen kan imødekomme dine ønsker bedst muligt. Når det netop er vores medarbejdere og deres drømme, der er i fokus, er det fordi, vi ønsker en arbejdsplads, hvor alle trives og helt naturligt udvikler sig internt fremfor at søge udfordringer andetsteds.

 

4. Fleksibilitet
Derfor er vores udgangspunkt hele tiden vores medarbejdere! Vi tilpasser os efter den enkelte, så alle opnår størst mulig fleksibilitet. Du kan derfor tilrettelægge dit arbejde, så det passer bedst til netop dig og dit liv uden frygten for, at din arbejdsplads giver rynker i panden.

 

5. Det bedste af to verdener
BDO tilbyder altså det bedste af to verdener: Stor professionalisme koblet med nærvær. Som medarbejder kan du derfor forvente at blive del af en virksomhed, der har en vis professionel ambition, som samtidig balancerer mellem trivsel og den kollegiale relation.

 

Lyder det også som en arbejdsplads for dig? Kontakt Claus René Roserin her.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.