I BDO har vi fælles ambitioner uden konkurrence

For mange byder arbejdsmarkedet på svære kår. Det kan være problematisk at føle sig god nok, når forestillingen om karriere omhandler succes, målrettethed og høje stillinger. Er det noget, du kender til?

Når mange unge kommer ud på arbejdsmarkedet, har de et ønske om at præstere fra start, fordi de har lært, at det er væsentligt for at opnå en fed karriere. Hvorimod flere erfarne og ældre medarbejdere egentlig bare gerne vil være gode til deres arbejde uden at skulle konkurrere hele tiden. Netop der opstår et skel, som vi hos BDO gerne vil gøre op med.

Vi arbejder nemlig ud fra en flad struktur med en ambitiøs kultur, hvor det ikke handler om at have spidse albuer eller at råbe højest. Stor succes og ønsket om at nå langt er en stor motivationsfaktor hos mange af vores medarbejdere, men vi ønsker at tydeliggøre, at dette ikke udelukkende opnås ved konkurrere med sine kolleger.

Vi samarbejder meget på tværs af kontorerne, og specielt i regionerne, hvor vi drager nytte af hinandens viden og kompetencer. I det at være et fællesskab ligger også, at man er ordentlige og hjælper hinanden, og det er noget, som jeg synes er meget kendetegnende for BDO’s kultur.

- BDO-medarbejder i Aarhus

Vi har alle fælles ambitioner, og derfor afspejler din individuelle succes sig i dit arbejde med andre. Hos BDO kan du give den gas og være en stjerne til det, du laver - og det kan du sagtens gøre uden at deltage i kampen om at være bedst til det hele. Så nej, du skal ikke at køre solo for at få en fed karriere hos os.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.