I BDO er der plads til familielivet

De fleste danskere har en hverdag, der er udfordret af noget så problematisk som; tiden. Vi har ganske enkelt ikke timer nok i døgnet til alle de ting, vi gerne vil og skal. Derfor kan det hurtigt blive en stressfaktor at passe et fuldtidsjob, på samme tid som familielivet banker på døren.

Men det har vi hos BDO råd for! Selvom vi ikke kan trylle i antallet af timer for et fuldtidsjob, så kan vi alligevel trylle meget af det unødvendige pres og besvær væk i hverdagen – med et ønske om at give vores medarbejdere større fleksibilitet i deres hverdagen.

Vi har en forhåbning om, at vores medarbejdere får en afbalanceret hverdag. For desto større trivsel generelt, desto større overordnet arbejdsglæde. Det betyder, at du som medarbejder hos BDO har forholdsvist frit slag i forhold til planlægningen af dine arbejdstimer, så du stadig kan være fodboldtræner på sønnikes fodboldhold uden at føle et stort pres hængende over dig.

Selvom vi gerne vil lade vores medarbejdere have en stor fleksibilitet, så kan vi heller ikke komme udenom, at vi i visse perioder har mere travlt end ellers. Vi prøver derfor i samarbejde med vores medarbejdere at få gang i en dialog, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for den enkelte, hvad enten du bedst arbejder, når dine børn er lagt i seng, eller foretrækker at møde tidligt ind på kontoret.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.