Hos BDO værner vi om din karriere og dit privatliv

Hos BDO kan du sagtens gøre karriere uden at have overflod af overarbejdstimer. Vi ved godt, at det lyder lidt for godt til at være sandt, og vi prøver heller ikke at lægger skjul på, at vi, ligesom alle andre revisionshuse, har travlt – alt andet ville være løgn.

Vi har derfor et stort ønske om at give den gas på arbejdet, når vi er på arbejde. Men for os handler det faktisk ligeledes om at give den gas i dit privatliv!

Vi tror nemlig på, at det kun gavner at have glade medarbejdere med overskud på holdet. På den måde håber vi, at du motiveres til at yde en stor indsats, når du er på arbejde, fordi du ved, at der ikke er lange udsigter til din fritid.

Du har hos BDO mulighed for selv at forme og præge din hverdag. For vi tror på, at du sagtens kan være ambitiøs og gøre karriere, selvom du arbejder på normaltid. Du skal nemlig have tid til livet ved siden af arbejdet.

Du skal altid have plads til at være dig selv hos os. Vi værner om dit privatliv og dine karriereønsker, så uanset hvor høj din stilling er, så har du altid tid til at hente dine børn fra skole eller tage til fodboldtræning en torsdag aften.