Hos BDO rådgiver vi kunder på hele rejsen

Vores fornemmeste opgave er at yde professionel rådgivning for vores kunder, der er helt og aldeles tilpasset deres virksomhed. Vi har altid et mål om et langt samarbejde, idet kundeloyalitet er nøglen til øget vækst.

Det er altafgørende for os, at kunderne føler sig trygge under rådgivningen. Som revisor hos BDO vil du derfor opleve, at du bruger meget tid på samme kunder. Det er ikke kun de gense 5-10 uger ved en stor kunde, hvor du kun ser et lille udsnit af noget. Du er i højere grad med fra start til slut.

Derfor er vores revisorer altid koblet til samme kunde, så både kunden og du føler, at I får en tæt relation. For kunden er det rart at kende deres revisor, så de ved, hvem de altid kan gå til, og for dig som revisor er dit professionelle arbejde mere overskueligt, når du kender virksomheden, så du kender virksomhedens arbejdsprocesser og dermed ved, hvordan du skal håndtere diverse problemstillinger.

Vores rådgivning og dermed også rådgivere gør en forskel. Målet er at skabe nærværende rådgivning, så kunderne også har oplevelsen af at være i hænderne på de dygtigste i branchen. BDO giver dig mulighed for at bidrage til noget større, når du får til opgave at sikre, at dine kunder holdes i hånden hele vejen.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.