Tid til den årlige opdatering

Hvis du gerne vil opdateres om de seneste 12 måneders vigtigste nyheder indenfor skat, moms og personalejura, så tilmeld dig vores faglige brushup. Du kan vælge mellem fysiske seminarer og webinarer.

Den primære målgruppe for arrangementerne – hvor vi sidste år havde over 2.000 deltagere – er regnskabschefer, bogholdere, controllere og alle andre økonomi- og regnskabsmedarbejdere samt HR-medarbejdere.

De fysiske seminarer er for dig, der har behov for overblik over alle tre områder. Webinarerne er for dig, der gerne vil spare køreturen eller som måske kun har behov for opdatering på ét af emnerne. Revisorer og andre rådgivere henvises til webinarerne.

Det er gratis at deltage for ansatte hos vores kunder. For andre opkræves deltagerbetaling med 995 kr. for deltagelse i de fysiske seminarer og med 695 kr. for deltagelse i et webinar. Vil du deltage i alle tre webinarer, koster det 1.495 kr. Beløbene er eksklusive moms.

 

Underviserne

Også i år bliver det Tanya Honoré Schultz (skat), Louise Eide Hartung (moms) og Michael Meldgaard (personalejura), der tegner og fortæller. De er specialister og erfarne undervisere. Med dem bliver du fagligt klædt godt på, samtidig med at der er plads til et godt grin undervejs. De formidler nemlig deres viden med godt humør og med et godt blik for, hvilke udfordringer nye regler mv. giver, og hvordan de bedst håndteres i praksis. 

 

De fysiske seminarer

Afholdes som enten formiddags- eller eftermiddagsarrangementer af fire timers varighed inklusive tjek ind og pauser. Vi holder seminarerne i 12 byer i denne rækkefølge:

 • Frederikshavn, den 1. november 2021 (eftermiddag)
 • Aalborg, den 2. november 2021 (formiddag)
 • Hjørring, den 2. november 2021 (eftermiddag)
 • Kolding, den 11. november 2021 (formiddag)
 • Esbjerg, den 16. november 2021 (formiddag)
 • Odense, den 16. november 2021 (eftermiddag)
 • Aarhus, den 17. november 2021 (eftermiddag)
 • Herning, den 18. november 2021 (formiddag)
 • Viborg, den 18. november 2021 (eftermiddag)
 • Kalundborg, den 22. november 2021 (eftermiddag)
 • Roskilde, den 23. november 2021 (formiddag)
 • København, den 23. november 2021 (eftermiddag)

 

Webinarerne

Alle tre webinarer afholdes den 9. december 2021, men forskudt af hinanden, sådan at de, der ønsker at deltage i alle tre, har mulighed for at gøre det.

 

Tilmelding

Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig et af disse via dette link. Er du eller din arbejdsgiver kunde i BDO, anbefaler vi, at du kontakter os inden tilmelding via kurser@bdo.dk eller via din lokale revisor, for at du opnår gratis deltagelse.

 

Spørgsmål

Er du i tvivl om noget omkring arrangementerne, så ring til Karina Simonsen på telefon 2429 5090 eller skriv en mail til kurser@bdo.dk.

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat, moms og regnskab. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis. Tilmeld dig her.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.