I næste uge får du en vigtig mail

Vi vil gerne gøre Depechen endnu bedre. Derfor gennemfører vi i næste uge en læserundersøgelse for at få kortlagt, hvad der er vigtigt for vores læsere, og hvad vi kan gøre bedre. Vi håber, du vil deltage i undersøgelsen.

Vi arbejder hele tiden på at gøre Depechen bedre. Vi skriver kun om de vigtigste nyheder, og vi prøver at være de første til at gøre det. Kort og præcist. Men for at kunne blive bedre, har vi brug for dit input. Vi håber derfor, at du vil bruge 10 min. på at besvare spørgsmålene i vores læserundersøgelse i næste uge. 

 

Kort om Depechen

Depechen er et fagligt nyhedsbrev om skat, moms og regnskabsfaglige emner. Det udsendes fast hver anden onsdag morgen året rundt. I øjeblikket til knap 20.000 personer, hvilket formentlig gør nyhedsbrevet til det største af sin art. 

Målgruppen for Depechen er ejerledere samt CFO’er, regnskabschefer, bogholdere og alle andre typer af regnskabs- og økonomimedarbejdere. Ifølge den seneste læserundersøgelse udgør denne gruppe knap 2/3 af abonnenterne. Resten består bl.a. af bankrådgivere, advokater, journalister samt af medarbejdere hos Skattestyrelsen.