Ekstra webinarer for dig, der gerne vil opdateres

Vi har måttet hænge den røde lygte ud. Vi har totalt udsolgt til webinarerne den 9. december 2021 om de seneste tolv måneders nyheder indenfor skat, moms og personalejura. Derfor holder vi et ekstra webinar den 14. december 2021.

Vi er nu færdige med de fysiske seminarer, hvor vi har givet et overblik over det seneste års nyheder indenfor skat, moms og personalejura, og tilbagemeldingerne har været fantastiske. Deltagerne er begejstrede for vores undervisere – Tanya Honoré Schultz (skat), Louise Eide Hartung (moms) og Michael Meldgaard (personalejura) – især for deres gode humør og evne til at bruge konkrete og dagligdags eksempler, når de underviser.

Selvom der er megen hygge forbundet med de fysiske seminarer, så er det tydeligt, at der bliver flere og flere, som gerne vil spare køreturen og selv brygge kaffen. I alle tilfælde må vi konstatere, at der allerede nu er udsolgt til den digitale version af vores seminarer – altså til de webinarer, som vi afholder om de tre emner. Derfor udbyder vi nu en ekstra omgang webinarer. De afholdes tirsdag den 14. december 2021 forskudt af hinanden. Du kan dermed selv bestemme, om du vil høre om alle tre emner eller kun om et enkelt eller to.

Det koster 695 kr. eksklusive moms at deltage i et af webinarerne. Tilmelder du dig alle tre – hvilket langt de fleste gør – koster det 1.495 kr. eksklusive moms. For BDO-kunder er det gratis at deltage. Send en mail til kurser@bdo.dk, hvis du er kunde eller ansat hos en kunde og gerne vil deltage.

Du kan tilmelde dig via dette link.

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat, moms og regnskab. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis. Tilmeld dig her.