Glad for Depechen? Så giv den videre til din kollega

Hver anden onsdag ryger Depechen ind i over 17.300 indbakker og hjælper nøglepersoner i dansk erhvervsliv med at holde sig opdateret på nyheder inden for skat, moms og regnskabsforhold. Det gør Depechen til Danmarks mest læste nyhedsbrev af sin art. Men vi vil gerne dele vores viden ud til endnu flere.

Vi har derfor startet en kampagne i både trykte og digitale medier, så Depechen kan lande i endnu flere indbakker – og til det kan vi også bruge din hjælp.

Har du en ven, en kollega eller en nabo, der heller ikke vil gå glip af vigtige ændringer i skatte-, moms og regnskabsregler? Så giv Depechen videre til dem. De kan se vores tidligere artikler, møde vores skribenter og tilmelde sig ganske gratis her:
 

Tilmeld Depechen


Se vores særtrykte udgave

I sidste uge udgav vi et særtryk af Depechen, der blev omdelt med Jyllands-Posten. Heri har vi udvalgt en håndfuld af den seneste tids mest læste artikler.

Du kan hente særudgaven herunder og give den videre til dit netværk, så de kan få et indtryk af de faglige nyheder, der gør, at bdo.dk hvert år har omkring 1 mio. unikke besøgende.

Rigtig god læselyst!
 

Hent særudgave af Depechen