Gratis info-møder for regnskabsfolk

Ligesom sidste år har vi sat det meste af november måned af til at holde vores årlige informationsmøder, hvor vi fortæller om seneste nyt inden for skat, moms og personalejura. Vi holder møderne i hele 13 byer.

Tilstrømningen til vores populære informationsmøder, hvor det er gratis at deltage, satte rekord sidste år. Igen, igen. Og heldigvis viste evalueringerne, at deltagerne var meget tilfredse med programmet. Vi sætter derfor igen i år fokus på nyeste lovgivning og praksis indenfor skat, moms og personaleforhold, og giver dig sparring på de områder, som du skal være særligt opmærksom.

I år holder vi informationsmøderne i Esbjerg (7/11), Kolding (7/11), Odense (8/11), Aarhus (15/11), Randers (15/11), Skive (17/11), Viborg (20/11), Hjørring (22/11), Frederikshavn (22/11), Aalborg (23/11), Herning (28/11), Silkeborg (28/11) samt i København (29/11).

Nogle steder holdes møderne som morgenmøder. Andre steder som gå-hjem-møder. Læs mere om programmet, hvor du også kan tilmelde dig. Interessen for møderne – som er rettet mod regnskabsmedarbejdere af enhver art – er stor. Flere steder er der allerede oprettet ventelister.

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat, moms og regnskab. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis. Tilmeld dig her.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.