Få et gratis hæfte med regnskabsartikler

Vi har udgivet et hæfte med 37 lavpraktiske artikler om den regnskabsmæssige behandling af alt fra feriefridage-forpligtelser til finansielle kontrakter. Artiklerne stammer alle fra Depechen.

For et par år siden besluttede vi at udvide dækningsområdet for Depechen til også at omfatte artikler om regnskabsemner. Anledningen var selvfølgelig den nye årsregnskabslov. 

Ny lovgivning og nye afgørelser på regnskabsområdet er imidlertid ikke hverdagskost. Derfor bruger vi mest regnskabsartiklerne i Depechen til at sætte fokus på den regnskabsmæssige behandling af udvalgte poster. Der er ikke tale om en udtømmende beskrivelse af reglerne, men mere om en kortfattet forklaring af hovedreglerne. Det væsentlige. Og så vidt muligt med udgangspunkt i eksempler fra hverdagen.

Vi har nu udgivet et hæfte med de 37 mest læste artikler fra de første par år. På bdo.dk kan du naturligvis downloade en pdf-version af hæftet, men du kan også bestille ét trykt eksemplar, hvis du foretrækker dette. Og vil du glæde en kollega eller en ven med et eksemplar, er du velkommen til at bestille flere.

Download eller bestil

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende en mail, hvis du har kommentarer til artiklerne eller forslag til emner, som vi kan tage under behandling.

Ovenstående artikel er hentet fra Depechen, der er vores elektroniske nyhedsbrev om skat, moms og regnskab. Depechen udsendes hver anden onsdag og er ganske gratis. Tilmeld dig her.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.