Årsrapport 2022/23

Årsrapport 2022/23

Et år præget af udvikling af forretningsstrategi og fortsat vækst i BDO

Vores fokus i regnskabsåret 2022/23 har været i tråd med vores formål om at være mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Vi har blandt andet prioriteret forretningsudvikling ved at deltage i markedskonsolidering gennem opkøb i Grønland og Danmark. Samtidig har vi påbegyndt en målrettet indsats inden for vores ESG-ydelser, og vi har øget vores digitale transformation og kvalitetsstyring på tværs af hele organisationen.

Via vores formålsdrevne tilgang har alle vores forretningsenheder leveret flotte resultater i løbet af året. Vi har i oktober 2023 lanceret en ny forretningsstrategi, der bygger videre på vores positive udvikling og vil tjene som en inspirerende vejledning for vores strategiske retning i de kommende år frem mod 2026.

Trods løbende udvikling og forandring forbliver vores hovedfokus altid rettet mod vores kunder, medarbejdere, samfundet og vores formål. Netop vores medarbejderes og partneres proaktive og hjælpende tilgang, mener vi, er den primære årsag til, at regnskabsåret 2022/23 har været så tilfredsstillende for BDO.

Det har været et år, hvor BDO har oplevet positiv økonomisk og organisatorisk udvikling gennem såvel organisk vækst som opkøb og konsolidering af markedet.

Vi står som garant for tillid, troværdighed og nærværende rådgivning i alle vores aktiviteter. Vores strategi om at være tilgængelige på kontorer overalt i Danmark understreger vores evne til at tilbyde det bedste af to verdener gennem nærvær og engagement. Vi er som revisorer offentlighedens tillidsrepræsentant.

Vi er tæt på vores kunder, og vi bruger dybdegående viden samt indlevelse til at rådgive kunden. Samtidig er vi specialister med høj faglighed og et stærkt globalt netværk, der sikrer os tilstedeværelse i mere end 164 lande. Det giver vores kunder sikkerhed for, at de altid kan vokse sig større sammen med BDO.

Vores unikke kombination af at være drevet af en autentisk, udviklingsorienteret og indlevende tilgang samt at have kompetencerne til at rådgive lokalt, regionalt, nationalt og internationalt giver BDO et stærkt og konkurrencedygtigt afsæt. Hos BDO handler det ikke om at vælge enten eller; det handler altid om både og.

Vi vil gerne takke vores kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og partnere for et år, hvor vi med relevant hjælp har understøttet erhvervslivet, hinanden og dermed hele samfundet. Vi ser frem til et godt samarbejde i det nye regnskabsår og eksekveringen af vores perspektivrige forretningsstrategi frem mod 2026.

Hent BDO's Årsrapport 2022/23