Årsrapport 2020/2021

Regnskabsåret 2020/21 har på mange måder været præget af den nye virkelighed, som har fulgt i kølvandet på Coronakrisen. Hele BDO har på bedste vis grebet de nye muligheder og tilpasset sig nye arbejds- og kommunikationsformer, så vi fortsat har kunnet understøtte og servicere vores kunder og ikke mindst hjælpe dem med at realisere deres drømme, planer og ambitioner for fremtiden.

Vores mere end 1.300 medarbejdere og partnere fra BDO’s 31 kontorer landet over har formået at vende de store omvæltninger, som Coronakrisen bragte med sig, til muligheder for at udvikle os selv og kunderne samt omsætte usikkerhed til ambitioner for fremtiden. Vi har haft en ambition om at give virksomhederne vished for, at vi er der for dem. Vi står klar til at hjælpe og bidrage med en øget grad af tryghed og tro på, at udfordringerne kan håndteres. Det har vi blandt andet bestræbt os på ved til stadighed at give fri adgang til information og viden om COVID-19-hjælpepakkerne. Vi har via artikler, webinarer, info-videoer mv. vederlagsfrit videreformidlet relevant lovgivning til alle, som var interesserede.

Vores virksomheds organisation, medarbejdersammensætning, formål og strategi er dynamisk. Det er løbende under udvikling og forandring, men vi har altid kunden og vores formål i centrum. I år har vi adopteret vores internationale netværks formål: Mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Et formål, som går hånd i hånd med vores eksisterende tilgang og værdisæt. Vi tilskriver denne udviklende og hjælpende tilgang blandt vores medarbejdere og partnere som hovedårsagen til, at regnskabsåret 2020/21 i den grad har været et tilfredsstillende år i BDO.

BDO står som garant for tillid, troværdighed og nærværende rådgivning i hele vores virke. Vores strategi om at være tilgængelige på kontorer overalt i Danmark understreger, at vi tilbyder det bedste af to verdener gennem nærvær og engagement. Vi er den rådgivende revisor, der er tæt på, og som bruger indsigt og indlevelse til at rådgive kunden. Samtidig er vi specialister med høj faglighed og et stærkt globalt netværk, der sikrer os tilstedeværelse i mere end 165 lande. Det giver vores kunder sikkerhed for, at de altid kan vokse sig større sammen med BDO.

Kombinationen af at have en målrettet vinderstrategi, et udviklende formål samt kompetencerne til at rådgive lokalt, regionalt, nationalt og internationalt giver BDO et stærkt og konkurrencedygtigt afsæt. Hos BDO er det ikke enten eller, det er altid både og.

BDO siger tak til kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og partnere for et år, hvor vi fik formidlet viden og understøttet erhvervslivet og dermed hele samfundet. Vi ser frem til et godt samarbejde i det nye regnskabsår.

 

Hent årsrapporten for 2020/2021 her