Mad fra bunden – tæt på børnene
Mad fra bunden – tæt på børnene
Skab en bæredygtig fremtid med lokal madproduktion i daginstitutionerne
Hos BDO står vores mangeårige specialister på mad- og måltidsområdet klar til
at hjælpe jer med at se mulighederne i jeres kommune og på jeres daginstitutioner.
Vi faciliterer en proces, hvor vi afdækker jeres behov, jeres ambitioner og jeres
faciliteter. Vi finder frem til, hvad I kan, og hvad I vil:
Vil I skabe en madkultur, der styrker børns sundhed og fremmer bæredygtighed? Madordninger i daginstitutioner kan gøre en stor forskel – men det kræver de rette valg:
Kommunen skal tage stilling til, om ordningen skal dække alle måltider eller kun frokost.
Ambitioner er vigtige – men hvordan ser mulighederne ud i praksis? Skal børnene have frisklavet, økologisk mad tæt på hverdagen, kræver det de rette rammer.
Vi rådgiver jer i at afdække potentialet og skabe en madordning, der styrker både børns trivsel og kommunens grønne profil.
Vi tilbyder konsulentydelser, der hjælper kommuner med at etablere decentral madproduktion på daginstitutioner. Vores fokus er på økologi, bæredygtighed og frisklavet mad, tilberedt lokalt – tæt på børnene.
Vores konsulentydelser giver jer et klart beslutningsgrundlag:
Med vores ekspertise får I et klart beslutningsgrundlag for at skabe en madkultur, der styrker børns sundhed, trivsel og forståelse for bæredygtighed.
Tag kontakt til os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe en madordning, der gør en reel forskel for børnene.
 
at hjælpe jer med at se mulighederne i jeres kommune og på jeres daginstitutioner.
Vi faciliterer en proces, hvor vi afdækker jeres behov, jeres ambitioner og jeres
faciliteter. Vi finder frem til, hvad I kan, og hvad I vil:
Hvad vil kommunen?
Vil I skabe en madkultur, der styrker børns sundhed og fremmer bæredygtighed? Madordninger i daginstitutioner kan gøre en stor forskel – men det kræver de rette valg:
- Lokalt og økologisk: Frisklavet mad med råvarer, der er gode for både børn og klimaet.
- Gode rammer: Tid, plads og en hyggelig atmosfære omkring måltidet.
- Mad med omtanke: Køkkenpersonalet skal vise engagement og omsorg, så børnene føler sig værdsat.
- En lærende oplevelse: Måltidet kan bruges til at lære om mad, natur og fællesskab.
Kommunen skal tage stilling til, om ordningen skal dække alle måltider eller kun frokost.
Hvad kan kommunen – og daginstitutionerne?
Ambitioner er vigtige – men hvordan ser mulighederne ud i praksis? Skal børnene have frisklavet, økologisk mad tæt på hverdagen, kræver det de rette rammer.
- Kan vi skabe lokale køkkener? Måltider tilberedt tæt på børnene giver både friskhed og tryghed.
- Kan vi udnytte eksisterende ressourcer? Måske kan kommunens produktionskøkkener indgå i en løsning, der kombinerer nærhed med effektivitet.
- Hvordan sikrer vi bæredygtighed? Fra råvarer til drift – vi hjælper med at finde den mest klimavenlige og økonomiske vej.
Vi rådgiver jer i at afdække potentialet og skabe en madordning, der styrker både børns trivsel og kommunens grønne profil.
BDO tilbyder
Vi tilbyder konsulentydelser, der hjælper kommuner med at etablere decentral madproduktion på daginstitutioner. Vores fokus er på økologi, bæredygtighed og frisklavet mad, tilberedt lokalt – tæt på børnene.Vores konsulentydelser giver jer et klart beslutningsgrundlag:
- Anlægsoverslag for etablering af køkkener på alle daginstitutioner.
- Driftsberegninger for årlige udgifter og merdrift pr. institution.
Med vores ekspertise får I et klart beslutningsgrundlag for at skabe en madkultur, der styrker børns sundhed, trivsel og forståelse for bæredygtighed.
Tag kontakt til os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe en madordning, der gør en reel forskel for børnene.