• Vend modvind til medvind

    Online nytårskur om økonomisk krisestyring

    Tilmeld dig her

BDO INSPIRE: Vend modvind til medvind

Dato: 13. januar, 20. januar og 27. januar
Tidspunkt: 09:00 - 10:00
Online
  

  • Sammendrag

Inflationen i Danmark og EU har nu været stigende hen over en længere periode. I Danmark har vi den højest målte inflation siden slut 90'erne. Inflationen trækkes op på baggrund af blandt andet stigende priser på el, gas og fødevarer - og det påvirker de danske virksomheders driftsudgifter.

Hvordan kommer din virksomhed sikkert i gennem de økonomiske udfordringer foranlediget af verdens kriser? Hvilke greb kan vi bruge for at justere og tilpasse virksomheden til situationen, så det i sidste ende ikke rammer virksomhedens evne til at skabe resultater?

Sammen med Rasmus Arffmann, Director i Advisory, og Thomas Nørgaard Christensen, Partner & statsautoriseret revisor, sætter vi nu fokus på temaet økonomisk krisestyring, og vi vil skabe overblik over hvilke redskaber i værktøjskassen, som kan hjælpe virksomheden på vej og sikkert igennem krisetiden. 

Nytårskuren henvender sig til CEO og CFO i de danske virksomheder, og afvikles over tre online events, hvor vi kommer igennem følgende temaer: 

  • Del 1: Kommerciel balance mellem stigende omkostninger og bæredygtighed – EBIT balancen mellem leverandørernes stigende priser og kundernes stigende ESG (grønne) krav.
  • Del 2: Få medvind gennem fokuserede procesforbedringer og organisationsmodenhed - hvorledes systemer skal arbejde for dig og skabe økonomiske fordele.
  • Del 3: Krisen kræver digitalisering få at vinde talenterne – talentjagten udfordres af robotterne og går hånd i hånd

Det er gratis at deltage i alle tre dele.


Læs mere og tilmeld dig her