Artikel:

Tilmeld dig straks: Aktuel skat, moms og personalejura

28 oktober 2020

Karina Simonsen, Senior Manager |

Også i år holder vi et fagligt Brush Up, hvor vi giver en opdatering på årets væsentligste nyheder inden for skat, moms og personalejura. I år bliver det blot digitalt, og du kan vælge mellem et livestream og særskilte webinarer. 

Vores årlige arrangement for regnskabsfolk, hvor vi samler op på de væsentligste nyheder inden for skat, moms og personalejura, har i de seneste år været rene tilløbsstykker. Sidste år havde vi således næsten 2.200 deltagere.

Vores arrangement har altid været kendetegnet ved, at det har været holdt mange forskellige steder i landet. Sidste år i 15 forskellige byer. Det kan vi ikke i år, hvor Corona-krisen ikke tillader store forsamlinger. Derfor foregår det denne gang digitalt, og vi benytter anledningen til at afprøve et nyt koncept. I år kan du således vælge den fulde pakke med alle tre emner. Eller du kan vælge emnerne enkeltvis. Uanset hvilken model du foretrækker, så får du vores mest populære undervisere at se og høre.

 

Den fulde pakke

Ønsker du opdatering på alle tre emner, skal du tilmelde dig vores livestream, som vi sender torsdag den 19. november 2020. Vi sender både om formiddagen og om eftermiddagen. Begge gange i tre timer. 

Et livestream fungerer som en TV-udsendelse. Vi sender live fra et studie i Aarhus, og ved din tilmelding har du mulighed for at stille spørgsmål, som du ønsker, at underviserne skal tage op undervejs i udsendelsen.

Skattedelen præsenteres af director Tanya Honoré Schultz, mens director Louise Eide Hartung tager sig af moms og afgifter. Director Michael Meldgaard fortæller om seneste nyt indenfor personalejura. 

 

Særskilte webinarer

Har du ikke mulighed for at se vores livestream, eller har du ikke brug for hele pakken, kan du i stedet tilmelde dig særskilte webinarer om de tre emner. Indholdet af disse er præcis det samme som i livestream-udsendelsen blot fordelt på tre adskilte webinarer. Underviserne er de samme, og via en chat-funktion kan du undervejs stille spørgsmål direkte til disse.   

Både webinaret om skat og webinaret om moms bliver sendt onsdag den 2. december 2020, mens webinaret om personalejura sendes dagen efter, torsdag den 3. december 2020. For alle tre webinarer gælder, at du kan vælge mellem en formiddags- og en eftermiddagsudgave.

 

Plancher

Uanset om du tilmelder dig vores livestream eller et eller flere af vores webinarer, vil du på forhånd få tilsendt de slides, som underviserne bruger undervejs, sådan at du kan foretage notater på disse, mens du følger med.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via dette link til bdo.dk. 

Som udgangspunkt koster det 500 kr. excl. moms pr. event, du tilmelder dig, men er du ansat i en virksomhed, der er kunde i BDO, eller er du indehaver af en sådan, er det gratis for dig at deltage. Du skal dog i givet fald kontakte os inden tilmelding via [email protected] eller via din lokale revisor. Har du spørgsmål til arrangementerne, er du velkommen til at kontakte senior manager Karina Simonsen på [email protected] eller på telefon 2429 5090.

 

Tilmeld dig