• Doing Business in Denmark

    Din samarbejdspartner i forbindelse med etablering i Danmark.

    Kontakt os

Vælg den optimale samarbejdspartner

Flere og flere udenlandske virksomheder vælger at etablere sig i Danmark. Nogle virksomheder vælger med det samme at oprette et datterselskab, mens andre starter med at åbne en filial.

I alle tilfælde venter der store muligheder – og potentielle udfordringer – for både de udenlandske virksomheder og deres udvalgte danske rådgivere.

Om du er finansiel rådgiver, juridisk rådgiver, lønadministrator eller noget helt fjerde, så har en udenlandsk virksomhed sikkert forhørt sig om dine ydelser, men har du tænkt over at det kunne være en fordel at alliere sig med en samarbejdspartner,  som kan sikre at I sammen leverer den optimale løsning til dine kunder.

Det er her, BDO Danmark kommer ind i billedet.

 

Sammen er vi bedst

Vi tilbyder et samarbejde til virksomheder, som assisterer udenlandske virksomheder med rådgivning eller administration i Danmark.

For en højt specialiseret juridisk rådgiver med fokus på lovgivningen i Danmark, vil der måske  være fordele ved at arbejde sammen med BDO Danmark, således at du kan sende dine kunder videre til en stærk partner med et stort internationalt skatte- og momsnetværk samt et dygtigt team af konsulenter som dagligt holder udenlandske kunder i hånden, når der f.eks. skal indberettes løn og moms.

For en professionel lønadministrator, kan udfordringerne være internationale skatte og momsmæssige aspekter, registreringer af et CVR-numre hos Erhvervsstyrelsen, opsætning af NemID og NemKonto eller opstilling af regnskaber eller selvangivelser mv. da det typisk ikke er en del af jeres specialiserede produktpalette. Det kan dog være af afgørende betydning for jeres kunders trivsel, at disse opgaver håndteres professionelt.

For en finansiel rådgiver, kan vores praktiske one stop shop være en nem og samtidig optimal løsning, når et selskab skal stiftes eller en filial skal åbnes og der ikke er plads til småfejl, når kunden forventer at de løbende månedlige, kvartalsmæssige og årlige assistancer håndteres punktligt og med stor sikkerhed.

I de, og mange lignende tilfælde, kan et samarbejde med BDO Danmark give det bedst mulige resultat for både dig og dine udenlandske kunder.

I tæt samspil med vores ekspertteam bliver vi til det ultimative hold.

 

Få større fokus

Etableringen på det danske marked er for internationale selskaber ofte en kompleks proces. Skatteregler, valg af virksomhedsstruktur, opsætning af lønsystemer til de nye medarbejdere og sikring af compliance er blot et lille udvalg af de opgaver, der skal håndteres.

Som rådgiver og/eller samarbejdspartner for den udenlandske virksomhed kan det være krævende at håndtere alle dele af processen. Vi tilbyder at hjælpe med de dele, som kan være fremmed for din organisation, eller de dele, hvor I blot tænker at det er lettere at outsource.

Vi giver dig derfor muligheden for at arbejde med det, du er allerbedst til, og få frihed til at fokusere på netop dine kerneydelser.

 

"In compliance"

Lad os sammen skabe et miljø, som danner trygge rammer for, at den udenlandske virksomhed får den helt rigtige begyndelse på det danske marked. I vores optik kræver det stor opmærksomhed på lovgivning og indberetningspligter, således at manglende opfyldelse af ”compliance” ikke skaber uforudsete forhindringer.

Manglende opmærksomhed på lovgivningen og indberetningspligter kan føre til en uheldig start for den udenlandske virksomhed.

 

Hvorfor vælge BDO som samarbejdspartner?

Vi er del af et verdensomspændende netværk af revisorer og rådgivere, der i 2018 blev kåret som verdens bedste. Gennem tilstedeværelse i både Danmark og virksomhedens hjemland kan vi assistere dig med at give dine kunder den bedst mulige service og bidrage med indgående kendskab til praktiske krav og gældende regler begge steder.

Med omkring 30 kontorer fordelt rundt om i landet kan vi assistere med at give kunden hurtig, lokal assistance med opgaver.

Kort fortalt betyder BDO som samarbejdspartner, at både du og dine kunder kan spare tid og penge, samtidig med, at vi i fællesskab giver kunderne vished og tryghed om, at deres virksomhed eller organisation lever op til dansk lovgivning.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak.