Faglig spydspids bliver en del af BDO’s Offentlig Moms team

Faglig spydspids bliver en del af BDO’s Offentlig Moms team

Den 1. april tiltræder Nicolai Pallisborg som en værdifuld tilføjelse til BDO’s Indirect Tax team med særlig fokus på moms i det offentlige. Nicolai kommer til BDO fra Frederikssund Kommune, hvor han siden 2022 har været Afdelingsleder for Regnskab og Finans. Derudover har Nicolai tidligere arbejdet som Chefkonsulent i Indenrigsministeriet, hvor han blandt andet har været en af specialisterne inden for offentlig moms, den autoriserede kontoplan for kommuner og regioner samt regnskabsaflæggelse i relation hertil. 

Nicolai har med sin mangeårige og brede erfaring opnået et dybdegående og flerdimensionelt perspektiv for den offentlige sektor, der strækker sig ud over traditionelle regnskabsdiscipliner, og han vil således kunne bidrage med en grundlæggende, dyb indsigt i det kommunale og regionale arbejde. 

”Vi er glade for at kunne byde Nicolai velkommen som en ny faglig spydspids i vores team. Nicolai bringer med sin faglighed en teknisk og grundlæggende forståelse for det kommunale system, og hans kompetencer bidrager til at teamets faglighed på bl.a. momsområdet er på allerøverste hylde,” fortæller Morten Andreassen, Partner i Indirect Tax og Digital Services.    

Styrket faglighed i Offentlig Moms

Nicolai glæder sig til at sætte sig på den anden side af skrivebordet og hjælpe med at spille kommunerne og regionerne gode. 

”Jeg brænder for at hjælpe mennesker, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og viden til BDO’s offentlige kunder. Jeg er sikker på, at min egen erfaring fra mit kommunale arbejde samt ministeriet gør, at jeg er i stand til at tale ned i de dagsordener og problemstillinger, som kommunerne og regionerne står over for,” fortæller Nicolai. 

Vi glæder os til at byde Nicolai velkommen og ser frem til hans bidrag til BDO’s position som førende rådgivnings- og revisionsvirksomhed.