Vistisen & Lunde bliver en del af BDO

Vistisen & Lunde bliver en del af BDO

Vistisen & Lunde har i 75 år været en aktiv og fremtrædende del af erhvervslivet i Herning som revisor og rådgiver for mange af områdets erhvervsdrivende. Vistisen & Lunde har kontor i Herning, Vildbjerg og Aarhus og beskæftiger mere end 50 medarbejdere.

”Baggrunden for at blive en del af BDO er blandt andet et ønske om et større og stærkere grundlag at uddanne og rekruttere revisorer og rådgivere på. Desuden fylder vedligeholdelse og opdatering af systemer og produkter uforholdsmæssigt meget i en mellemstor revisionsvirksomhed, og en centralisering af den funktion til en større revisionsvirksomhed vil frigøre ressourcer til kunder og opgaver samt ikke mindst en stærkere forretningsmæssig udvikling,” siger Carsten Bo Jensen, Partner og statsautoriseret revisor hos Vistisen & Lunde og fortsætter:

”At valget faldt på BDO skyldes, at BDO’s forretningsmæssige opdeling i regioner giver gode muligheder for at samarbejde på tværs af de enkelte kontorsteder, og derved opnå synergierne som en samlet virksomhed. Dét afspejler den måde Vistisen & Lunde er organiseret og arbejder på i dag. Derfor ser vi et godt og værdifuldt match i BDO.”

Find kontaktoplysninger på de nye BDO-partnere: 

Fælles ambition om et endnu stærkere fagligt fællesskab

Sammenlægningen af Vistisen & Lunde med BDO i Herning sker på baggrund af en fælles målsætning om at skabe et endnu stærkere fagligt fællesskab i hjertet af Midtjylland. Ambitionen er at sikre et revisionskontor af en størrelse, som også i fremtiden kan tiltrække medarbejdere og fastholde et attraktivt, lokalt rådgivningsmiljø for de erhvervsdrivende i og omkring Herning.

Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Herning Steen Pedersen ser meget frem til at få over 50 nye, dygtige kolleger.

”Det glæder os meget, at et lokalt anerkendt og attraktivt revisionshus som Vistisen & Lunde aktivt tilvælger BDO. Vi er sikre på, at vi alle med denne sammenlægning sikrer en langsigtet, stærk tilstedeværelse i Herning og et fagligt ambitiøst fællesskab, som både vil komme vores medarbejdere og vores kunder til gode,” siger Steen Pedersen fra BDO.

 

Efter sammenlægningen

Når Vistisen & Lunde bliver en del af BDO, vil det ikke medføre ændringer for kunder og medarbejdere hos Vistisen & Lunde, idet virksomhedens ansatte fortsat vil betjene virksomhedens kunder fra de nuværende kontorer i Herning og Vildbjerg. Ansatte på Vistisen & Lundes Aarhus-kontor vil dog flytte ind på BDO's kontor i Aarhus.

Indenfor en kortere årrække forventes det også, at ansatte i Herning flytter sammen med de nuværende 57 ansatte hos BDO i Herning i nye og større lokaler, der kan rumme alle ansatte i Herning.

De lokale BDO-kontorer i Midtjylland er en del af den landsdækkende BDO-organisation, som tæller mere end 1.700 medarbejdere på landsplan, 34 kontorsteder og internationale BDO-kolleger i mere end 166 lande.