Velkommen hjem til velkendte ansigter

Velkommen hjem til velkendte ansigter

”Vi er meget stolte over, at BDO bliver genvalgt som arbejdsplads. Det er ret bekræftende for vores tilgang i BDO, at dygtige kolleger har lyst til at vende tilbage til os”, fortæller HR-chef Trine Remin Ankjær.

HR-chefen tilføjer, at hos BDO er døren altid åben for dygtige kolleger, der ønsker at vende retur til BDO med nye perspektiver og nye erfaringer.

Kolleger i topklasse

Blandt de returnerede medarbejdere er der enighed om, at kollegerne, kulturen og atmosfæren på kontorerne var afgørende faktorer for, at de valgte at vende retur til BDO.

”Jeg har på tidligere jobs godt kunne føle mig som et nummer i rækken. Hos BDO føler jeg mig set. Mine kolleger og ledere bidrager alle til kvalitet i arbejdsdagen,” fortæller Jacob Lindstrøm Thomsen, der er tilbage på Sæby-kontoret.

For Britt Wexøe var de gode kolleger i BDO en afgørende faktor for, at hun vendte tilbage, og Christina Jensen fremhæver også sammenholdet mellem kollegerne:

”Aalborg-kontoret er én samlet enhed. Der er sammenhold og kontakt mellem kolleger. BDO har netop engagement og indlevelse – både blandt kolleger, men også i forhold til kunder. Der er altid hjælp at hente blandt kolleger også selvom det kræver, at de selv aktivt skal finde svaret på nettet, i bøger eller produkthåndbogen. Der bliver altid gjort en indsats for at hjælpe hinanden,” siger Christina.

Gode karrieremuligheder og arbejdsgange

For flere af de hjemvendte medarbejdere bliver især karrieremulighederne fremhævet. Jacob Lindstrøm Thomsen og Ida Amalie Nielsen ser begge gode karrieremuligheder i BDO, hvor de synes, at der er plads til at udvide og udfolde sine kompetencer.

Elisabeth Ibæk Brodka fortæller, at omgivelserne, miljøet og arbejdsopgaverne også var blandt årsagerne til, at hun valgte at vende tilbage til BDO.

”Hos BDO er der plads til frihed og forståelse, og der er en stor tillid fra kollegerne og mulighed for selvstændigt arbejde,” fortæller Elisabeth, der ligeledes fremhæver, at der altid er et sammenhold i BDO – både kollegialt, men også arbejdsmæssigt.

Christina pointerer ligeledes, at det er værdifuldt at have dygtige kolleger til rådighed, da hun nemt kan få faglig hjælp hos Videns-afdelingen, hjælp til tekniske problemer hos IT eller andre afdelinger. Dette tilslutter Jennie Barkmann Pedersen sig, som siger: ”Jeg har utroligt mange kolleger rundt om i landet med mange erfaringer, som jeg kan trække på. Det er nemt og hurtigt at finde svar på spørgsmål, og kollegerne står altid klar til at hjælpe mig”.

 

Velkommen hjem.