Stort tillykke til BDO’s to nyudklækkede statsautoriserede revisorer

Stort tillykke til BDO’s to nyudklækkede statsautoriserede revisorer


I år kan vi fejre, at begge vores kandidater forlod eksamenslokalet med armene over hovedet. 

Andreas Skovbak Christensen, Manager på vores kontor i Frederikshavn, og Kim Edvardsen, Senior Manager hos Public Audit på BDO’s Roskilde-kontor, klarede sig begge igennem det snævre nåleøje. De kan nu – helt velfortjent – titulere sig statsautoriserede revisorer.
 
Både Andreas og Kim oplevede bump på vejen mod deres nye titler. For et halvt år siden forlod de begge eksamenslokalet med et betydeligt mere nedslående resultat. Men med hårdt arbejde, dedikation og støtte fra deres nærmeste og kollegerne i BDO, har de nu begge bestået en af landets længste og mest krævende uddannelser.

”Vi er virkelig stolte over at kunne byde vores to dygtige kolleger velkommen til gruppen af statsautoriserede revisorer i BDO. De har begge leveret en forbilledlig indsats og virkelig knoklet på for, at de i dag kan iføre sig deres nye titler. Stort tillykke til dem begge," siger Line Bundgaard, Senior Director og statsautoriseret revisor i BDO’s interne videnscenter, Center of Excellence.
 

Stort tillykke til Andreas Skovbak Christensen


”Andreas har arbejdet meget målrettet og fokuseret på at bestå eksamen, og det hårde slid har nu givet pote. Jeg overværede hans eksamen i mandags, og den blev kørt hjem i så sikker stil, at vi ret beset kunne ønske ham tillykke før han havde fået beståelsen bekræftet.

Andreas er en god kollega med et godt humør og et behageligt væsen, som altid er klar med en frisk kommentar. Han har en forkærlighed for koncernrevision, hvilket har fået kollegaerne til at give ham kaldenavnet ”KR”, og vi er glade for at have en ny SR med netop det fokus.

Nu tror jeg, at han ser frem til at komme i ”kedeldragten” igen og komme i gang med at bruge den nyvundne titel til at løse opgaver for kunderne," siger Tommy Andersen, Partner hos BDO i Frederikshavn.
 

Stort tillykke til Kim Edvardsen


”I de 10 år Kim har været ansat i BDO Public Audit & Assurance, har han udviklet sig fra at være en ”ung” medarbejder til at udfylde rollen som ledende revisor og gruppeleder på flere revisionsteams, som sidder med revisionen af kommunale årsregnskaber. Hertil kommen en række fonde, foreninger andre typer kunder. 

Sideløbende med sin faglige udvikling har Kim stiftet familie og har nu kone og to små børn – og tid til en padel-kamp fra tid til anden er der også. Det gør Kim til dét ”hele” menneske, vi kender ham som, og rollemodel for den gode balance i tilværelsen.

Internt i BDO har Kim blandt andet været en del af BDO’s særlige talentudviklingsprogram, hvor Kim af den samlede partnerkreds i BDO Public Audit & Assurance blev udpeget som et særligt talent. At Kim nu har bestået sin SR-eksamen, er en stor glæde for mig som Kims chef og for Public Audit & Assurance som helhed, da Kim er den første egen-uddannede statsautoriserede revisor i BDO Public Audit & Assurance. Vi håber naturligvis, at Kim bliver et eksempel at følge for mange af de andre talenter, vi har hos os," siger Per Lund, Partner hos Public Audit & Assurance i Roskilde.
 

En investering i fremtiden

Vi er som virksomhed dybt afhængige af dygtige medarbejdere. De er vores vigtigste ressource. At videreudvikle og dygtiggøre mennesker er for BDO både en investering i deres og vores fremtid.

BDO sender derfor også en stor tak til det bagland, som har stillet deres viden, erfaringer og tid til rådighed for vores talenter. En uerstattelig hjælp, som har spillet en vigtig rolle i, at BDO i år har fået to nye statsautoriserede revisorer.
 

Hvor dine karrieredrømme bliver til virkelighed

Drømmer du også om at blive statsautoriseret revisor? Vi har altid plads til nye ambitiøse, skarpe og fagligt nysgerrige kolleger, og vi står klar til at hjælpe dig tættere på SR-titlen.

Læs mere om dine karrieremuligheder i BDO