Oktober er cybersikkerhedsmåned

Oktober er cybersikkerhedsmåned

Og nu er spørgsmålet pludselig ikke, om en virksomhed er i risiko for at blive angrebet, men snarere hvornår den bliver det. Kriminelle organisationer udvikler sig hurtigere end de fleste virksomheder gør, og det resulterer i blinde vinkler og en øget risiko.

Derfor sætter vi, sammen med det globale BDO-netværk, i hele oktober netop fokus på cybersikkerhed. Det gør vi blandt andet ved at invitere dig og dine kolleger til en lang række webinarer om forskellige emner inden for cybersikkerhed.
 

Find programmet og tilmeld dig
 

Er din virksomhed cybersikker?

Data og informationer er alt afgørende for næsten alle virksomheder – men beskyttelsen af dem er blev en af nutidens største digitale udfordringer.

Men samtidig stiger antallet af cyberangreb, og det kan have vidtrækkende konsekvenser for virksomheden. Tab af adgang til systemer, dårligt omdømme, øgede omkostninger, større juridiske krav fra europæiske og danske myndigheder og bødestraffe for manglende compliance, er blot nogle af konsekvenserne.

Derfor vil vi gerne hjælpe jer, så I er forberedt på fremtidens udfordringer. Vores eksperter inden for cyber- og IT-sikkerhed kan hjælpe jer med at sikre jeres data, informationer og IT-systemer mod ulovlig indtrængning og cyberkriminelle handlinger.
 

Kontakt os