Ny Partner hos BDO i Aarhus

Ny Partner hos BDO i Aarhus


Til august træder Anders Skøtt ind som Partner i BDO. Han bliver en del af det lokale kontor i Aarhus, der dagligt rådgiver erhvervsdrivende i Østjylland inden for alt fra revision og regnskab til skat, moms og forretningsudvikling. 

Anders har de seneste 20 år arbejdet hos PWC som revisor og rådgiver for ejerledede virksomheder, og han glæder sig til at starte hos BDO, der netop betjener mange kunder i SMV-segmentet.

”Jeg ved, at BDO’s kunder oplever en nærværende og løsningsorienteret dialog, og det glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg glæder mig til at møde kunderne i øjenhøjde,” fortæller Anders og fortsætter:

”Derudover ser jeg frem til at være med til at udvikle medarbejderne både fagligt og personligt samt sikre den nødvendige balance og fleksibilitet i dagligdagen, så BDO fortsat er en god og ambitiøs arbejdsplads.” 

Partner og kontorstedsleder for BDO i Aarhus, Morten Trap Olesen, ser frem til at byde Anders velkommen efter sommerferien. 

”Vi har været på en fantastisk rejse på vores kontor i Aarhus de seneste år. Vi har særligt haft fokus på et nærværende samarbejde med vores kunder samt udviklingen af vores medarbejdere og organisation. Jeg er derfor sikker på, at vi med Anders’ tiltrædelse fortsat har grundlaget på vores kontor til at fortsætte den positive udvikling og til stadighed være et naturligt valg som samarbejdspartner for byens virksomheder og ejerledere,” siger Morten.