Lillebælt Revision bliver en del af det lokale BDO-kontor i Middelfart

30 august 2022

Lillebælt Revision flytter pr. 1. oktober 2022 ind på BDO’s lokale kontor i Middelfart. De 10 lokale revisions- og regnskabsspecialister fra Lillebælt Revision tilslutter sig således byens førende og største rådgivnings- og revisionshus.

Sammenlægningen af Lillebælt Revision med BDO i Middelfart sker på baggrund af en fælles målsætning om at skabe et endnu stærkere fagligt fællesskab i Middelfart og sikre et revisionskontor af en størrelse, som også i fremtiden kan tiltrække medarbejdere og fastholde et attraktivt, lokalt rådgivningsmiljø for de erhvervsdrivende i og omkring Middelfart.

Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Middelfart Claus Urhøj ser meget frem til at få ti nye, dygtige kolleger.

”Det glæder os meget, at teamet fra Lillebælt Revision bliver en del af vores lokale BDO-kontor. Vi er sikre på, at vi med denne sammenlægning sikrer en langsigtet og lokal, stærk tilstedeværelse i Middelfart, der sammen med vores solide faglige bagland i BDO vil give os mulighed for at tilbyde de lokale erhvervsdrivende en endnu bedre service og rådgivning.”

Henrik Konrad Hedelund og Ole Lynge Andersen, begge partnere og statsautoriserede revisorer hos Lillebælt Revision, ser også frem til at blive en del af et stærkere fagligt fællesskab hos BDO.

”Vi glæder os utrolig meget til at flytte ind hos BDO. Matchet mellem os og BDO har fra starten været helt perfekt. Vi arbejder begge med den samme tilgang om at møde vores kunder og hinanden i øjenhøjde. I de nye rammer får vi derfor det bedste af to verdener. Vi får lov til at bevare vores nuværende revisions- og rådgivningsydelser, og samtidig får vi flere faglige muskler, som kun vil komme vores kunder, medarbejdere og netværk til gode,” siger Henrik Konrad Hedelund.

Når sammenlægningen træder i kraft, vil der være 27 medarbejdere tilknyttet BDO’s kontor i Middelfart. Ledergruppen vil fremover bestå af Henrik Konrad Hedelund, Ole Lynge Andersen, Claus Urhøj og Tom O. Petterson. Kontoret i Middelfart er en del af den landsdækkende BDO-organisation, som tæller ca. 150 medarbejdere på Fyn og mere end 1.300 medarbejdere på landsplan.