Erfaren revisor slutter sig til BDO i Kalundborg

Erfaren revisor slutter sig til BDO i Kalundborg

Lotte bliver en del af det lokale kontor, der dagligt rådgiver de erhvervsdrivende i Kalundborg og omegn inden for alt fra revision og regnskab til skat, moms og forretningsudvikling. Hun bliver desuden en del af den landsdækkende BDO-organisation med mere end 1.300 revisorer og rådgivere på landsplan. For Lotte var det især det store faglige bagland, som blev udslagsgivende for skiftet til BDO:

”Det er vigtigt for mig at kunne tilbyde mine kunder høj kvalitet, men efterhånden som kravene til de godkendte revisorer er blevet mere omfattende, bliver det administrative tidsforbrug for stort for en enkeltmandsvirksomhed. Jeg glæder mig derfor til at kunne fokusere mere på det faglige arbejde hos BDO,” siger Lotte Hagedorn Frisk og fortsætter:

”Derudover glæder jeg mig til at blive en del af et stort og stærkt, fagligt fællesskab igen. Det har jeg virkelig savnet som selvstændig.”

 

Et velkendt ansigt flytter ind

Lotte er uddannet HD i regnskabsvæsen og økonomistyring ved Handelsskolen i København i 1994. Siden da har hun arbejdet som både revisor, regnskabschef og økonomikonsulent. Hun har sågar tidligere arbejdet med Peter Westergaard, der i dag er leder af det lokale BDO-kontor i Kalundborg. Han glæder sig til igen at få Lotte med på sit hold:

”Vi er meget glade for at få tilslutning af en dygtig, erfaren og for området velkendt revisor som Lotte. Det vil uden tvivl styrke vores revision og rådgivning samt sikre, at vi også for fremtiden kan tilbyde det lokale erhvervsliv faglig og økonomisk sparring fra allerøverste hylde,” forklarer Peter Westergaard, Senior Partner og registreret revisor.

Lotte flytter ind på det lokale kontor i Kalundborg, der har til huse på Banegårdspladsen 1, i begyndelsen af marts. Det betyder, at BDO nu samlet set vil beskæftige 17 rådgivere og revisorer på adressen.