Efter 40 år i branchen tages karrieren nu op til revision

Efter 40 år i branchen tages karrieren nu op til revision

Partner og registreret revisor i BDO, Peter Westergaard, tog tilbage i 1984 hul på sin revisorkarriere, og nu har Peter valgt, at tiden er inde til at underskrive regnskaberne for sidste gang med udgangen af 2024.

Der er dog ikke tale om et punktum i hans karriere, snarere et komma. Peter vil fremover bruge sin mangeårige erfaring og dedikere sin tid til rådgivning og bestyrelsesarbejde, som han er uddannet til gennem Board Governance. 
 
Igennem Peters 40 år i revisionsbranchen har han aldrig holdt et sabbatår. Til det har glæden ved arbejdet og ambitionerne om at hjælpe sine kunder og kolleger hver dag altid været for stor. 
 
”Nu er det tid til at stoppe min aktive revisionskarriere og dedikere min tid til andre interesser. Jeg har nydt alle mine mange år i branchen, men nu, hvor den rette arvtager hos BDO i Kalundborg står klar, føler jeg, at det er det helt rette tidspunkt for mig at tage min karriere op til revision og udnytte min knowhow i andre sammenhænge,” siger Peter Westergaard.
 
Generationsskiftet er på plads 
Peter har i 32 år været daglig leder for det lokale rådgivnings- og revisionskontor i Kalundborg, som siden 2018 har været en del af den landsdækkende rådgivnings- og revisionsvirksomhed BDO. Han har gennem årene været i kontakt med og rådgivet et utal af kunder inden for mange brancher i og omkring Kalundborg. Han har beskæftiget sig med alt inden for rådgivning, revision og regnskab. Peters speciale er og har altid været rådgivning af små - og mellemstore virksomheder. Det har været afgørende for Peter at sikre et godt generationsskifte, og også den del er der styr på i form af Partner Kia Witthøfft Jensen, der har været en del af kontoret i Kalundborg i 14 år. 
 
”Det er vigtigt for mig, at vi med Kia i spidsen fremadrettet har generationsskiftet på plads til glæde for både kunder og medarbejdere”, siger Peter Westergaard. 
 
Peter trådte i 2018 ind som Partner i BDO i forbindelse med et opkøb af det revisionskontor, som han havde startet tilbage i 1992, som senere blev til Dansk Revision. 
 
Janne Westergaard, som er Peters hustru, har i alle årene siddet og arbejdet fra samme kontor og været med på rejsen siden 1993. Janne har arbejdet i samme fag i 39 år og har beskæftiget sig med udarbejdelse af regnskaber indenfor små og mellemstore virksomhed. På samme vis som de har fulgtes ad siden 1993, har Janne også valgt at stoppe med udgangen af 2024. 
 
De mange gode år som revisor skal naturligvis fejres sammen med kunder, forretningsforbindelser, venner og bekendte. Peter og Janne Westergaard samt BDO inviterer derfor senere på året til reception.