Danske små og mellemstore virksomheder har for lav digital sikkerhed

Danske små og mellemstore virksomheder har for lav digital sikkerhed

Der er behov for, at de danske SMV’er styrker deres digitale sikkerhed, da det er vigtigt for at undgå hacking. Alligevel har en ud af fire SMV’er hverken implementeret styresystemer eller backup af data. Som konsekvens rammes mange små og mellemstore virksomheder årligt af cyberangreb, hvilket kan betyde tabt omsætning for virksomheden eller i værste tilfælde at de skal dreje nøglen om.

Mikkel Jon Larssen, Chef for Risk Assurance hos BDO, peger i den forbindelse på, hvor vigtigt det er at have fokus på digital sikkerhed, og at det kan være afgørende for landets SMV’er at investere i.

Det er dog ofte det manglende kendskab til IT og usikkerheden bag investeringen, der gør, at flere virksomheder finder det udfordrende at navigere i, viser undersøgelsen fra Erhvervsstyrelsen. Det findes der heldigvis råd for, da vi hos BDO har stor erfaring med etablering af IT-sikkerhedsløsninger. Kontakt vores eksperter, hvis jeres virksomhed ønsker vejledning og konkrete løsninger til at løfte jeres digitale sikkerhed.