Bedre barselsvilkår hos BDO

Bedre barselsvilkår hos BDO

Derfor er det med stor glæde, at vi nu introducerer nye tiltag med ambitionen om at sikre mænd og kvinder de samme rettigheder i BDO, samtidig med vi understøtter FN’s verdensmål nr. 5, der sætter fokus på ligestilling mellem kønnene. Vi håber, at vi med disse tiltag skaber bedre og mere fordelagtige forhold for både vores medarbejdere, deres familier og samfundet omkring os.

Konkret betyder det, at alle forældre hos BDO får mulighed for 24 ugers betalt barsel, ligesom vi tilbyder mulighed for at vende tilbage til BDO efter barsel på deltid i de første fire uger med fuld løn, så den nybagte familie langsomt kan vænne sig til den nye hverdag.

Vores nye barselsmuligheder kommer med garanti til at få betydning for vores mange nuværende og fremtidige talenter – og selvfølgelig for os som virksomhed. Hos BDO er vi superstolte af, at vi som moderne virksomhed følger udviklingen og imødekommer den enkelte medarbejder. Vi vægter medarbejdertrivsel højt og ønsker derfor, at der altid er plads til både karriere og privatlivet - og at disse derfor spiller bedst muligt sammen. Vi tror på, at barsel er en god investering i familielivet, idet det giver vores medarbejdere mulighed for kun at rette fokus på deres barn i en periode, hvor tiden går alt for hurtigt. Det giver os endnu gladere medarbejdere – og dermed også et endnu gladere BDO.