BDO styrker sit afgiftsteam med nøgleperson: kvalitet, faglighed og innovation i fokus

BDO styrker sit afgiftsteam med nøgleperson: kvalitet, faglighed og innovation i fokus

Fra den 1. maj 2024 bliver Charlotte Sørensen en vigtig tilføjelse til BDO’s Indirect Tax team med særlig fokus på afgifter.

Med en baggrund som leder af Deloittes afgiftsgruppe bringer Charlotte uvurderlig ekspertise i rådgivning af virksomheder og interesseorganisationer om energi- og punktafgifter til BDO. Derudover underviser Charlotte i moms- og afgiftsret som ekstern lektor ved Aalborg Universitet, hvor hun i en lang årrække har været anerkendt for at kombinere teorien med en praktisk og levende tilgang.


Charlotte har gennem sin mangeårige erfaring oparbejdet en enestående forståelse for afgifter samt de risici såvel som muligheder, afgifterne giver den enkelte virksomhed. Ud over sin faglige ekspertise og indsigt i markedet tilfører Charlotte en moderne tilgang og en forståelse for, hvordan skattelovgivningen påvirker de værdier, virksomhederne fremover skal efterleve som et led i ESG-reguleringen; det er en tilgang, som matcher BDO’s ambitioner om høj kvalitet, faglighed og innovation.

Charlottes erfaring komplementerer kræfterne i BDO’s afgiftsteam.

”Vi glæder os over at byde Charlotte velkommen som en ny faglig spydspids i vores team. Charlotte er en af landets førende rådgivere inden for faget, og jeg ser frem til at forene vores arbejde for at skabe vækst og trivsel hos vores kunder,” udtaler Mette Lund Hansen, Partner ved BDO.

Vi er glade for at byde Charlotte velkommen og ser spændt frem til hendes bidrag til BDO’s position som førende rådgivnings- og revisionsvirksomhed.