BDO støtter Jesper Buchs Iværksætterakademi på Niels Brock

BDO støtter Jesper Buchs Iværksætterakademi på Niels Brock

Hvad er JBIA?

I samarbejde med Niels Brock har den danske iværksætter og investor, Jesper Buch, lagt navn til skolens splinternye iværksætterlinje på deres EUX-gymnasium. Dette initiativ henvender sig til studerende, der drømmer om iværksætteri og entreprenørskab. Uddannelsen sigter mod at ændre opfattelsen af erhvervsuddannelser som et alternativ for dem, der ikke kan komme på gymnasiet. Iværksætterakademiets vision er at demonstrere, hvor attraktivt erfaring fra erhvervslivet kan være inden for uddannelse. Akademiet optager unge talenter, der står over for valg af karrierevej, og målet er at tiltrække nysgerrige elever fyldt med energi og viljestyrke. Derfor er karaktergennemsnittet ikke afgørende for optagelse; i stedet skal ansøgerne deltage i en optagelsessamtale med Jesper Buch.

 

Kold Kanvas på skoleskemaet

BDO besøgte tidligere på året Niels Brock, hvor iværksætteriet blomstrede på skolen. Eleverne på iværksætterlinjen havde et dagsprogram, der lød på Kold Kanvas. Klasselokalerne var fyldt med elever, der udstrålede beslutsomhed og entusiasme. Eleverne arbejdede hårdt med at lære kunsten at sælge, så de kunne tjene penge til deres kommende sprogophold i England senere på året. Sprogopholdet er en vigtig del af uddannelsen, da det er afgørende at beherske det engelske sprog og føle sig tryg i det. På dagen afsluttede eleverne med en præsentation af deres salgsresultater. Her delte salgs- og mentaltræneren, Preben Braagaard, værdifulde råd om, hvordan man bedst griber en salgsproces an for at opnå succes.

 

BDO's rolle

Iværksætterakademiet tilbyder en dybdegående uddannelse i iværksætteri, der giver de studerende de nødvendige værktøjer til at omsætte deres idéer til virkelighed og opnå succes. Ud over de almindelige faglige krav for en EUX-uddannelse inkluderer akademiet også masterclassundervisning og virksomhedsbesøg. Hos BDO er vi stolte over at være samarbejdspartnere for dette initiativ, hvor vores specialister spiller en afgørende rolle som gæsteundervisere. De vil dele deres ekspertise med de studerende og hjælpe dem med at udvikle deres forretningsplaner, strategier og budgetter. Der er også planer om at arrangere en Case Competition for de studerende på deres andet skoleår, hvor de får mulighed for at styrke deres faglige kompetencer ved at omsætte teori til praksis. BDO vil spille en central rolle i at give de studerende indsigt i, hvordan samfundet, virksomheder og arbejdspladser fungerer.

 

Vi ser frem til at støtte iværksætterkulturen med dette spændende samarbejde!