BDO overtager Deloittes kontor i Grønland

BDO overtager Deloittes kontor i Grønland

BDO’s erfaring som revisor og rådgiver i Grønland rækker mere end 30 år tilbage, og i 2013 åbnede BDO kontor i Nuuk. Herfra har BDO’s medarbejdere ydet specialiseret revision og rådgivning til det grønlandske erhvervsliv og en række offentlige institutioner. Med overtagelsen af Deloittes kontor 15. november styrker BDO sine aktiviteter og sin tilstedeværelse i Grønland.

Claus Bonde Hansen, Senior Partner og Head of Audit & Assurance i BDO, ser frem til, at det lokale rådgivnings- og revisionsteam i Grønland får tilslutning af nye, dygtige kolleger:

”Vi er og har længe været til stede i Grønland. Det er vi, fordi vi ønsker at være tæt på vores kunder, og fordi vi i alle sammenhænge stiler efter at have de bedste vilkår for at udvikle vores kunders forretning. Når vi overtager Deloittes kontor i Nuuk, bliver vi kun en endnu mere integreret del af det lokale samfunds- og erhvervsliv. Vi bliver en stærkere faglig samarbejdspartner, som kan tilbyde både de lokale erhvervsdrivende og de offentlige institutioner højt specialiseret ekspertise sammen med en solid indsigt i grønlandske forhold.”

 

Det lokale kendskab vokser videre

Deloitte har i mere end 50 år ydet rådgivning og revision i Grønland. Claus Bech, Partner hos Deloitte i Nuuk, er derfor glad for, at det lokale kendskab ikke går tabt, men får lov til at vokse videre, når han og hans team bliver en del af BDO.

”Vi glæder os til, at vi sammen skal bygge videre på det faglige fundament, som Deloitte og BDO hver især har etableret i Grønland. Jeg mener derudover, at vi via et forenet kontor og et stærkere team af rådgivere og revisorer vil kunne tilbyde det grønlandske marked en endnu bedre service og samtidig kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. På den måde fremtidssikrer vi et stærkt revisionskontor i Nuuk,” siger Claus Bech, Partner hos Deloitte i Nuuk.