Nyt opgavebaseret samarbejde sikrer en helhedsorienteret løsning på de store velfærdområder i kommun

Nyt opgavebaseret samarbejde sikrer en helhedsorienteret løsning på de store velfærdområder i kommun

BDO Advisorys og Clavis Erhvervspsykologis kompetencer supplerer hinanden rigtig godt på de store velfærdsområder. Derfor er vi overbeviste om, at samarbejdet løfter den service og rådgivning, som vi kan tilbyde, hvilket rigtig mange danske kommuner vil kunne få stort udbytte af i fremtiden.

 

BDO Advisory – eksperter i økonomisk og faglig styring

BDO Advisory er blandt de førende konsulenthuse for rådgivning til den offentlige sektor – herunder kommunerne. Vi arbejder typisk med en kombination af økonomisk og faglig styring – og prøver at kombinere de to discipliner, så kommunerne får mest muligt udbytte ud af et samarbejde med os.

Vi har rådgivere og eksperter i økonomisk og faglig styring inden for alle de store velfærdsområder, og vi samarbejder allerede med en betydelig del af de danske kommuner, regioner, uddannelsesinstitutioner og staten. Vi har derfor stor erfaring med udvikling og effektivisering af den offentlige sektor.

Du kan læse mere om BDO Advisorys rådgivning på de store velfærdsområder her.

 

Clavis Erhvervspsykologi – drevet af udvikling af ledelse og organisationer

Clavis Erhvervspsykologi har et bredt team af kompetente konsulenter og erhvervspsykologer med forskellige baggrunde og erfaringer inden for det offentlige felt. Clavis Erhvervspsykologi er drevet af udvikling af såvel ledelse som organisationer.

Clavis’ erhvervspsykologer og konsulenter samarbejder med ledere og lederteams om at navigere i den store grad af kompleksitet, som ledere står i, for at de kan bevæge deres organisationer nye steder hen og skabe den velfærd, der skal til i de danske kommuner.

Du kan læse mere om Clavis Erhvervspsykologi her.

 

Er du interesseret i at høre mere?

BDO Advisory og Clavis Erhvervspsykologi har altså begge stor erfaring fra den offentlige sektor og repræsenterer forskellige fagligheder, som betyder, at vi kan tilbyde kommunerne en helhedsorienteret service og løsning.

Vi samarbejder allerede om temadage, udviklingsforløb, webinarer og analyseopgaver for jer i kommunerne. Faktisk har vi i samarbejde netop arrangeret et webinar med fokus på at styrke inklusionen i folkeskolen med god ledelse og et strategisk ressourceforbrug. Webinaret er ganske gratis og løber af stablen mandag den 31. maj.
 

Tilmeld dig webinaret


Er du interesseret i at høre nærmere om det opgavebaserede samarbejde mellem BDO Advisory og Clavis Erhvervspsykologi, er du meget velkommen til at tage fat i os – det er helt uforpligtende.

  Rasmus Høybye Duus

  Partner hos BDO Advisory
  Mail: rad@bdo.dk
  Tlf.: 24 29 50 16

  Camilla Duus

  Erhvervspsykolog og partner i Clavis Erhvervspsykologi
  Mail: camilla@clavis.dk
  Tlf.: 61 78 98 92