• BDO Global’s økonomiske resultat 2019

BDO Global’s økonomiske resultat 2019

05 december 2019

BDO Global’s omsætning runder i 2019 en omsætning på EUR 8.5 mia., hvilket er en vækst i EUR på 12,8 %. Ved uændrede valutakurser svarer det til en vækst på 10,1 % sammenlignet med regnskabsåret for 2018, hvor omsætningen steg med 8,3 %. Det viser nye tal fra BDO Global’s årsrapport, der blev offentliggjort den 5. december 2019.

Stærkt globalt resultat for 2019:

  • BDO Global oplever igen i år vækst, og omsætningen topper i 2019 med EUR 8.5 mia., hvilket svarer til en vækst på 10,1 % i regnskabsåret.
  • Årets økonomiske udvikling cementerer BDO Global’s position som den hurtigst voksende internationale rådgivnings- og revisionsvirksomhed set over de seneste 10 år.
  • Medarbejderstaben er i konstant forøgelse, og i år er antallet af medarbejdere steget med 10 %. BDO har nu cirka 90.000 ansatte fordelt på +1.800 kontorer i 167 lande verden over.

BDO’s globale omsætning for 2019 taler for sig selv, og organisationens globale vision og WHY om, at ’people helping people achieve their dreams’ er med til at forme vores generelle arbejde og samarbejde med kunder og kolleger på tværs af landegrænser. 

BDO Global’s administrerende direktør, Keith Farlinger, kommenterer: ”Alle BDO-organisationer har i år bevist, at det kan betale sig at være fælles om den globale målsætning om at rådgive kunder med fremtidsorienterede løsninger. Ved at udvikle og forbedre vores kommunikationsmåder er vi et vigtigt skridt mod at skabe morgendagens BDO.”

 

BDO omfavner digitale og innovative løsninger

Den teknologiske udvikling har været til at tage og føle på i 2019, og BDO har på verdensplan i år aktivt omfavnet en særdeles fremtidsorienteret strategi. Vi sigter efter at anvende færdigheder, løsninger og indsigt, der er forankret i en digital tankegang. BDO’s digitale tilgang ses desuden at være styrket som følge af strategiske fusioner og opkøb inden for eksempelvis cyberkriminalitet og digitale softwareløsninger.

Innovation er et nøgleord for 2019, og BDO’s innovationskultur er i år forstærket for at skabe værdi for kunderne og øge effektiviseringen. 2019 var eksempelvis året, hvor BDO i samarbejde med Microsoft skræddersyede en ny og sikker kundeplatform, som BDO-afdelinger verden over kan være fælles om, og som i relationen mellem teknologi og data skaber forbedrede muligheder for intern og ekstern kommunikation.

Læs mere om rapportens resultater her.

BDO Global Statistics 2019