Maria Fischer Riismøller, Senior Manager, Moms

Maria Fischer Riismøller

Senior Manager, Moms

København

+4539155304

+4541890007

vCard

Kontakt


Maria Fischer Riismøller er Senior Moms Manager og har været en del af vores momsafdeling siden maj 2015. Maria er uddannet revisor i PwC og har en HD-baggrund i regnskab og skat samt momsfag på ”master i SKAT”. Maria har arbejdet i mere end 10 år som in-house momskonsulent i en større international virksomhed, og her har hun opbygget en bred specialiseret viden omkring den praktiske håndtering af moms – særligt om opsætning af momsprocesser i økonomisystemet SAP.

I BDO bruger Maria derfor sin erfaring på blandt andet opsætning af moms i SAP-systemer, udarbejdelse af moms hjælpeværktøjer og på at sikre, at momsprocesser implementeres korrekt hos kunderne.

Derudover arbejder hun tæt med vores moms Partner – Kasper Harvey Hansen - med konceptet ”Doing Business in Denmark”, der sikrer, at udenlandske virksomheder fra et momsmæssigt perspektiv får en god, optimal og effektiv opstart i Danmark.

Desuden indgår Maria som en fast del af vores team, der servicerer vores udenlandske kunder med moms compliance-opgaver samt en del af vores analyse team, som beskæftiger sig med digitale momsanalyse af vores kunders transaktioner.