Esben Juul Hansen, Senior Manager, Advisory

Esben Juul Hansen

Senior Manager, Advisory

Aarhus

+45 41 89 04 54

vCard

Kontakt


Esben Juul Hansen er Senior Manager og rådgivningskonsulent i BDO Advisory, som er et af landets førende konsulenthuse målrettet både det private erhvervsliv og den offentlige sektor.

Esben Juul Hansen er ansvarlig for BDO’s CSR- og sustainability-område. Herfra hjælper han og kollegerne såvel private som offentlige organisationer med at leve op til de gældende krav om rapportering af samfundsansvar og klimapåvirkning samt udvikle CSR- og bæredygtighedsstrategier, der sparer organisationerne for både penge og ressourcer.

I kraft af sin rolle som ansvarlig for CSR- og sustainability-området i BDO indgår Esben i FSR – danske revisors Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed. Som medlem af udvalget er Esben med til at udvikle og tilvejebringe anbefalinger, retningslinjer, vejledninger og værktøjer til virksomhedernes arbejde med rapportering på CSR- og bæredygtighedsområdet.

Esben har derudover bred erfaring inden for økonomistyring, effektivisering samt strategi- og organisationsudvikling i både private virksomheder, kommuner og øvrige offentlige organisationer.