Frederikshavn

Revisor i Frederikshavn

Statsautoriseret revisor i Frederikshavn, der kombinerer lokalt kendskab og brancheekspertise med et globalt netværk af ekspertrådgivere og kontorer. Dette er blot nogle af fordelene ved at vælge BDO som din revisor og rådgiver.

Vi er rådgiver, revisor og regnskabskonsulent for alt fra små virksomheder til store koncerner og offentlige institutioner i Frederikshavn og det meste af Vendsyssel.

Rådgivning og revision bygger på et fundament af indlevelse og forståelse. Vi møder dig i øjenhøjde der, hvor du er. Sammen med vores erfaring og kompetencer er dette grundlaget for at yde kvalificeret rådgivning omkring alle dele af din virksomhed eller organisation.

Revision og en revisors arbejde er ligeledes funderet på ekspertviden, indgående branchekendskab og forståelse for, hvor din virksomhed eller organisation er - og hvor du gerne vil hen. Det tror vi, er vejen til udvikling. Vores lokale branchespecialister, rådgivere og revisionseksperter står klar til at rådgive dig om alle aspekter af det marked og den situation, som du befinder dig i. De kan trække på nationale og internationale netværker af eksperter inden for områder som cybersikkerhed, moms, skat, regnskabssystemer og meget mere.

Med andre ord er BDO i Frederikshavn lig med sparring, revision og rådgivning, som hjælper dig med at opnå dine mål og dit fulde potentiale.

Revision og rådgivning fra Frederikshavn til hele verden

BDO i Frederikshavn kan tilbyde en unik kombination af det bedste af to verdener: En lokal revisor og et verdensomspændende netværk af kontorer og eksperter rundt om i 166 lande.

Hos BDO i Frederikshavn er vi tæt på det lokale erhvervsliv. Vores kontor har rødder tilbage til 1956, så vi er særdeles godt bekendte med lokalområdet. Via indgående kendskab til virksomhederne i vores region, suppleret med en bred brancheindsigt og stor erfaring, kan vi bidrage til at få det bedste ud af de økonomiske udfordringer og muligheder, som netop din virksomhed står overfor.

Vores kontor ligger på centralt i Frederikshavn, og der er fine tilkørsels- og parkeringsforhold. Vi er altid klar til en uformel snak om, hvordan vi kan assistere dig. Det kan være på kontoret, over telefonen eller via e-mail.  

Samtidig er BDO i Frederikshavn en del af BDO’s bredt dækkende netværk i Nordjylland, som i alt omfatter ti kontorer. Rundt om i hele Danmark finder du 34 BDO-kontorer, der tæller nogle af landets fremmeste eksperter inden for en lang række områder. Internationalt har BDO omkring 115.000 ansatte og eksperter fordelt rundt om i 166 lande. Via vores globale netværk og internationale vision har du direkte adgang til lokal ekspertviden om alle nationale forhold lige meget, hvor du er – eller ønsker at være - aktiv. 

Med os som rådgiver eller revisor får du en unik blanding af lokal og global indsigt, ekspertise og tilstedeværelse, der dækker fra Frederikshavn og rundt om i hele verden.

Revision, der kan bruges i hverdagen

Revision er med den rigtige tilgang et værktøj, der kan anvendes til meget mere end ’blot’ en gennemgang, kvalificering og godkendelse af dine årsregnskaber.

Hos BDO i Frederikshavn, kalder vi tilgangen for værdibaseret rådgivende revision. Her ses revision og en revisors arbejde som procesorienteret rådgivning, der kan være fundament for effektiviseringer og forbedringer på tværs af organisationen.

Det er en tilgang, som er dybt integreret i BDO’s professionelle DNA. Udgangspunktet er, at vores medarbejdere, branchespecialister og revisorer anskuer revision som en rådgivningsproces. Dette arbejde kan kvalificere og sikre godkendelsen af dine regnskaber, men samtidig lede til forbedringer af den daglige drift, fremtidssikring af virksomheden, innovation – og meget mere.

Revision sker med konstant opmærksomhed på, hvordan analyse af data og informationer kan omsættes til merværdi. Vi overvejer fx igennem hele processen, hvad finansielle- og regnskabsdata siger om arbejdsgange og interne processer – og hvor der kan være grobund for effektiviseringer.

Spar tid med vores BDO’s Business Services & Outsourcing-afdeling

Er der pludselig sygdom eller generelt behov for mere tid til kerneopgaverne? Ved hjælp af BDO’s Business Services & Outsourcing-ydelser kan du skabe plads i hverdagen og overkomme midlertidige, uforudsete arbejdspukler uden, at det går ud over effektiv drift. Sammen skræddersyr vi løsninger, som gør, at du får det optimale ud af vores medarbejderes viden, indsigt og brancheekspertise.

Du kan outsource arbejdsopgaver eller -funktioner fuldt eller delvist. Overlad ansvaret for fx bogføring, økonomistyring, lønadministration, bogholderi, og midlertidig management-støtte til erfarne professionelle, og få mere tid til det, som du og din virksomhed eller organisation brænder for.

Du vælger, hvorvidt arbejdet bedst udføres fra dine kontorer eller online. I alle tilfælde leverer vi outsourcing med fokus på:

 • Fleksibilitet
 • Effektivitet og kvalitet
 • Faglig sparring
 • Leveringssikkerhed og deraf følgende reduktion af sårbarhed.

BDO i Frederikshavn: Alt inden for regnskab, revision og rådgivning

BDO i Frederikshavn er byens største revisions- og rådgivningshus. Vi tilbyder fuldt dækkende ydelser inden for regnskab, revision og rådgivning for store som små virksomheder, institutioner og kommuner i og omkring Frederikshavn.

Vi kan fx hjælpe dig med:

 • Revision
 • Regnskab
 • Økonomisk rådgivning
 • Budgetter
 • Rådgivning om skat og moms
 • Rådgivning om afgifter og told
 • Rådgivning til iværksættere
 • Generationsskifte
 • Køb og salg af virksomheder
 • Outsourcing
 • Online-økonomisystemer
 • Administrativ service
 • Økonomisk og menneskelig sparring om vækst og udvikling, hvor både virksomheden, indtjening og mennesker er i fokus.

Vi har adresse på Rimmens Alle 89 i Frederikshavn. Velkommen til BDO i Frederikshavn.

Kontaktpersoner