Livet som BDO’er

Det bedste ved at arbejde i BDO

Hos os skal alle medarbejdere kunne realisere deres drømme – både dem på jobbet og dem derhjemme. Du er derfor selv med til at sætte rammerne om dit arbejdsliv, så dit eget store regnskab går op.

Vi tror på en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikler sig hver dag. Hos BDO skal du være glad for at gå på arbejde, og alle medarbejdere skal have mulighed for at udnytte deres fulde potentiale og realisere deres drømme.

Hvad drømmer du om?

Livet som bdo'er

Hos os er vores medarbejderes udvikling lige så vigtig som forretningens. Derfor har vi blandt andet skabt et internt uddannelsesforløb, der med mere end 120 afholdte kurser om året kan styrke dig i alt fra relevant faglig viden til ledelse og personlig udvikling. Uanset hvilke drømme du har for din karriere, er det vigtigt for os, at du får de erfaringer og kompetencer, der bringer dig tættere på dem.

Vi ved godt, at der ikke er ét skrivebord, der passer til alle. Du må derfor gerne sidde på dit kontor hver dag – men du behøver ikke. Hos os får du friheden til selv at bedømme, om du bare arbejder bedst på kontoret, eller vil have dage, hvor du arbejder hjemmefra, fra sommerhuset eller måske fra et af vores kontorer i mere end 164 andre lande.

Vi ved også, at vores medarbejdere er hele mennesker med familier, fritidsaktiviteter og et liv uden for BDO. Det er derfor vigtigt for os, at ingen bliver klistret fast til deres skrivebord, men at vi sammen får skabt den bedst mulige balance mellem dit arbejds- og privatliv.

Arbejdet bliver bare bedre, når det bliver gjort i et godt selskab og i en god stemning. Det synes vi i hvert fald. På alle vores 34 kontorer rundt i landet bliver du derfor altid mødt at smil, respekt og et godt sammenhold. Vi mener det nemlig, når vi siger, at der i BDO ikke er langt fra partner til praktikant.

Find dit drømmejob

Vi søger nye kolleger over hele landet

Kontaktperson