Bliv Trainee

Skal du med på holdet?

Vi har allieret os med Martin Johannes Larsen, der hjælper os med at fortælle, hvor fedt det er at være revisortrainee i BDO
Vi tror på, at den bedste måde at lære er ved at gøre. Som trainee får du mulighed for at arbejde direkte med vores kunder og projekter. Dette giver dig en værdifuld hands-on erfaring og mulighed for at anvende din teoretiske viden i den virkelige verden.
Bliv revisor trainee 2024

Bliv revisortrainee

Er du interesseret i tal og kan du lide at arbejde med mennesker? Så få en spændende start på din karriere som revisortrainee hos BDO. Med opstart i september 2024, kan du kickstarte din fremtidige karriere hos os. Ansøg nu og bliv en del af vores team.
Bliv revisor trainee 2024
Bliv business & outsourcing trainee

Bliv business & outsourcing trainee

Drømmer du om en fremtid inden for Business & Outsourcing? Så er chancen her for at starte din karriere hos BDO som trainee. Fra september 2024 kan du træde ind i en fremtid med de allerbedste muligheder. Vi søger talentfulde personer, der brænder for at hjælpe andre med at opnå deres drømme. Ansøg nu og bliv en del af vores team
Bliv business & outsourcing trainee 2024

Vores uddannelsesforløb

trainee uddanelsesforløb


Som trainee i BSO kommer du tæt på dine kunder, og du bliver virksomhedernes betroede sparringspartner, der rådgiver med tal og indsigter. BSO servicerer BDO’s kunder, og din hverdag vil derfor bestå af mange forskellige kundeopgaver. Du får tilmed stor indsigt i det danske erhvervsliv qua din store kontaktflade til den brede kundekreds og de mange virksomhedstyper. 

Som revisor-trainee kommer du til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver for en bred kundekreds og mange forskellige brancher, hvor der konstant er rettet fokus på de enkelte kunder og deres vækst. Du får dermed en dyb indsigt i de forskellige opgaver der forventes, når man er udlært trainee indenfor revision & regnskab, rådgivning og skat & moms. Det er vigtigt, at du indgår i tæt kundekontakt og trives med at løse forskellige faglige udfordringer i overensstemmelse med virksomhedernes specifikke værdier og behov. 

Mød vores recruiters