Publikation:

Hent eller bestil opslagsværket ’Skat, moms og personalegoder 2023’

22 december 2022

Hvad er personfradraget i 2023? Hvilke indberetningsforpligtelser har arbejdsgivere i forhold til personalegoder? Og hvornår skal du betale topskat?

Vi har igen i år lavet vores lille og populære opslagsværk, som blandt meget andet besvarer spørgsmålene ovenfor og giver dig et overblik over alle de satser og beløbsgrænser, der gælder i 2023 indenfor skat og moms. Folderen indeholder også en kortfattet beskrivelse af de vigtigste regler for personalegoder, så har vi værktøjet.

 

Et opslagsværk, som sikrer, at du altid har svaret lige ved hånden

I dit arbejde med økonomi, løn, skat eller moms støder du sikkert jævnligt på spørgsmål om gældende skattesatser, beløbsgrænser samt skatte- og momsregler for personalegoder. Spørgsmål, som du helt sikkert kan finde svar på via en søgning på Google.

Men på trods af internettets hastighed kan det nogle gange være nemmere med sit eget lille opslagsværk, som samler det hele ét sted. Det får du med vores ’Skat, moms og personalegoder 2023’. Du kan selv vælge, om du vil hente opslagsværket i en pdf-version eller få tilsendt det i en trykt udgave.

Skatte- og momsområdet er omfattende, og vores lille opslagsværk er ikke udtømmende. Den erstatter med andre ord ikke individuel rådgivning, og vi opfordrer derfor til, at du kontakter os, hvis du har konkrete spørgsmål om skat, moms og personalegoder.

 

Bestil trykt udgave

 

Udfyld formularen nedenfor for at downloade publikationen