Artikel:

Tilmeld dig: Webinarer om aktuel skat, moms og personalejura

23 november 2020

Karina Simonsen, Senior Manager |

Det er snart sidste frist for tilmelding til vores webinarer, hvor vi giver en opdatering på de seneste 12 måneders væsentligste nyheder indenfor skat, moms og personalejura.

Corona-krisen betyder, at vi i år ikke har kunnet holde vores faglige Brush Up som fysiske events. I år foregår de digitalt og efter et nyt koncept, hvor man har kunnet vælge mellem den fulde pakke og de enkelte emner.

I sidste uge afholdt vi et livestream-arrangement, hvor vi fra et studie i Aarhus sendte en tre timer lang udsendelse med alle tre emner. Ifølge tilbagemeldingerne fra de næsten 800 deltagere var det en stor succes.

 

Særskilte webinarer

I næste uge konverterer vi den lange udgave til tre særskilte webinarer. Et om skat, et om moms og et om personalejura. Indholdet er det samme som ved livestreamingen. Underviserne er også de samme, og via en chat-funktion er der mulighed for undervejs at stille spørgsmål til disse. Alle deltagere får på forhånd tilsendt de slides, som underviserne bruger, sådan at deltagerne undervejs kan foretage notater på disse.

Webinarerne er rettet mod dem, som ikke fik tilmeldt sig livestreamingen eller som ikke har behov for at høre om alle tre emner.

Både webinaret om skat og webinaret om moms bliver sendt onsdag den 2. december 2020, mens webinaret om personalejura sendes dagen efter, torsdag den 3. december 2020. For alle tre webinarer gælder, at du kan vælge mellem en formiddags- og en eftermiddagsudgave.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig webinarerne via dette link til bdo.dk.

Som udgangspunkt koster det 500 kr. pr. event, du tilmelder dig, men er du ansat i en virksomhed, der er kunde i BDO, eller er du indehaver af en sådan, er det gratis for dig at deltage. Du skal dog i givet fald kontakte os via [email protected] eller via din lokale revisor.

Har du spørgsmål til webinarerne, er du velkommen til at kontakte senior manager Karina Simonsen på [email protected] eller på telefon 2429 5090.