• Dansk-tysk samarbejde

    Tæt partnerskab på tværs af grænsen

På tværs af grænser:

Dansk-tysk samarbejde

12 juni 2018

Når du krydser landegrænsen mellem Danmark og Tyskland, gælder der andre skatteregler og procedurer for virksomheder. Det kan være udfordrende at finde rundt i de mange regler, og se hvor forskellene ligger, og derfor har vi i BDO et tæt samarbejde på tværs af grænsen med vores kolleger på kontorerne i Tyskland.

Vores tætte samarbejde hen over grænsen gør os i stand til at tilbyde den rigtige og specialiserede sparring og rådgivning til vores kunder.
 

Læs om samarbejdet
 

Som rådgivende revisorer er en af vores fornemmeste opgaver at støtte og rådgive vores kunder i at udvikle forretningspotentialet i både ind- og udland. I dette dansk/tyske samarbejde har vi muligheden for at tilbyde vores services på tværs og uden bekymringer for sproglige barrierer, da vi taler dansk i Tyskland og tysk i Danmark.

Deutsche team/Tyske team

Her finder du folderen om vores dansk-tyske samarbejde, hvor der også er kontaktpersoner fra vores specialafdelinger, som kan hjælpe på tværs af grænsen. Af folderen fremgår det også hvilke sprog de forskellige medarbejdere taler.
 

Hent brochuren

 

Nyhedsmails fra Dansk-tysk Handelskammer

Dansk-tysk samarbejde BDO