I BDO vægter vi fællesskab højt

Hos os vægtes fællesskabet vægtes højt, fordi vi mener, at det kollegiale fællesskab knytter sig til de personlige, sociale relationer på vores arbejdsplads. Fællesskabsfølelsen er nemlig essentiel for os alle, og trivslen på arbejdet påvirker desuden arbejdsindsatsen, og derfor er det vigtigt at have et socialt sammenhold. Dét at bidrage til fællesskabet og være en del af noget større, er nemlig en stor del af at være BDO’er.

Fællesskabet ses på mange forskellige måder, og derfor vægter vi også det generelle velvære for at reducere og forebygge stress. Som arbejdsplads tager vi vores ansvar alvorligt, så vi altid tager hensyn og sørger for at vores medarbejdere føler sig trygge uanset behov. Vores velfungerende samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg har fokus på områder, som er med til at gøre BDO til en arbejdsplads med høj arbejdsglæde.

Vi har på alle vores kontorsteder gode personaleforeninger, som sørger for at der er mulighed for at lave sociale ting sammen. Det kan være en fælles løbeklub, fredagsbarer eller andet – der er noget for enhver smag. Disse sociale begivenheder giver mulighed for at dyrke fælles interesser både sammen med din egen afdeling eller på tværs af afdelingerne i huset.

Jeg synes, BDO har meget fokus på fællesskab. Der er meget fokus på, at vi skal have nogle gode sociale arrangementer, så vi lærer hinanden at kende, og hverdagen bliver sjovere. Sociale arrangementer er vigtige for mig, fordi vi lærer hinanden at kende på tværs af opgaver og afdelinger. Vi tilbringer rigtig meget tid på vores arbejdsplads, og det er bare både sjovere og nemmere, når der også er plads til den venskabelighed, som opstår og bliver forstærket gennem sociale arrangementer. Desuden er det nemmere at række ud, hvis en kollega eller man selv har en dårlig dag, når man også har været sammen i mere uformelle rammer.

- BDO-medarbejder i Aarhus

Man bruger mange timer på sit arbejde og sammen med sine kolleger, og derfor er vi af den overbevisning, at det også er vigtigt at kende hinanden uden for arbejdsopgaverne. Vi bestræber os på at have en arbejdsplads, hvor man har lysten til at indgå i kollegiale fællesskaber, hvor man ikke nødvendigvis har lyst til at tage hjem, når blot arbejdet er klaret.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.