I BDO har vi fokus på din udvikling

Hos BDO har vi stort fokus på din udvikling – både fagligt og personligt. Vi mener, at der er et afgørende samspil mellem disse, så den samlede medarbejderudvikling altid er i centrum. Vi giver derfor dig som medarbejder muligheden for hele tiden at udvikle dig, så du personligt og fagligt trives med dit job og opnår den succes, som du ønsker.

Vi har et fælles ansvar om at skabe såvel resultater som trivsel i dagligdagen, og derfor er din viden, engagement og motivation dét, som gør forskellen i mødet med kunden. Vi vil sikre, at dine evner og motivation hele tiden vækster, så du forbliver på niveau med de bedste i branchen.

Hos os har du derfor mulighed for at tage en uddannelse eksternt eller internt, hvilket både er attraktivt for dig og for os. Vores interne uddannelse foregår i BDO Academy, hvor uddannelsesforløbet er skræddersyet BDO og vores medarbejdere, så der sikres kompetente og kvalificerede medarbejdere hele vejen igennem. Vi sikrer kvalificerede erfaringsudvekslinger på tværs i organisationen til gavn for den enkelte, BDO og kunden. Tilmed får du stor opbakning og sparring hele vejen gennem din uddannelse.

Jeg har altid oplevet imødekommenhed over for mine ønsker, hvis jeg har efterspurgt uddannelse – både fra min egen leder og fra BDO Academy. Jeg oplever, at det er vigtigt for BDO at have glade medarbejdere, og for mig er udvikling, netværk og en spændende hverdag en stor del af den glæde. Derfor betyder det også meget at få lov til at bygge på mine kompetencer, både fagligt og personligt. Det er derudover min oplevelse, at BDO som arbejdsplads også udvikler sig hele tiden, og den udvikling føler jeg også, at jeg er en del af.

- BDO-medarbejder fra Aarhus

Derfor forventer vi også, at du bruger din viden, deler ud og lærer fra dig. Du skal lære, mens du arbejder, men du skal også arbejde, mens du lærer. Vores interne uddannelse giver dig redskaber til at lære fra dig, da vi sammen er ansvarlige for at videreudvikle hinandens kompetencer. På den måde bliver vi alle sammen hele tiden klogere.

Mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt gør dig også kvalificeret til at have stor indflydelse på BDO. Så har du noget på hjerte, håber vi altid, at du deler din mening med os.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.