Hos BDO giver vi dig frihed under ansvar

Netop fordi mange har et ønske om fleksibilitet i deres arbejdsliv, vil vi hos BDO også gerne skabe et fællesskab, hvor udgangspunktet er frihed under ansvar.

Det betyder, at du som revisor tidligt får ansvar for dine egne kunder, når du skal rådgive dem. Vi stoler på, at dine kompetencer rækker så langt, at du er den, som bedst ved, hvad netop dine kunder har brug for. Det skaber tilmed en stærkere relation til kunden, hvilket både er en fordel for kunden, rådgiveren og BDO.

Frihed og ansvar er to nøglebegreber, der følger hinanden i tykt og tyndt. Du får som revisor hurtigt en stor frihed i dit arbejde hos BDO, fordi vi har en stor tillid til, at du selv tager ansvar for at levere og præstere bedst muligt.

Vi tør have tiltro til din dømmekraft, så du som medarbejder ikke oplever en mistillid til dine kompetencer og dit engagement. Vi bygger vores fællesskab på tillid, fordi vi stoler på, at vores medarbejdere kan administrere en høj grad af frihed, som vil afspejle sig positivt i deres samlede resultater og arbejde.

Hos BDO arbejder vi ud fra en overbevisning om at have et minimum af regler, hvor den enkelte selv har mulighed for at løse opgaver på sin egen måde. Du skal ikke vente eller spørge om lov. Hos BDO tør vi godt slippe kontrollen – vi har nemlig tillid til vores medarbejdere.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få alle BDO nyheder og indsigter i din indbakke

Please fill out the following form to access the download.