• Norevent
Case:

Norevent

01 januar 2020

Nøje udvalgte råvarer og tilberedningsmetoder er grundstenen for den madoplevelse, Norevent - et moderne dinner transportable firma - bringer ud til såvel private hjem, firmaer og selskaber. Køkkenet i Randers danner rammerne for madlavningen, men leveringen spænder geografisk vidt fra Aalborg i nord, Fyn i syd til Læsø i Kattegat. Den 27-årige Kevin Pindstrup Nielsen, kok og stifter af Norevent, går ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne, og kvalitet har også været kriteriet for hans valg af revisor.

Revisor Pia Højlund Juul og hendes team hos BDO i Randers gennemgår Norevents bogholderi, herunder moms, fakturering, løn og rapportering, samt årsregnskaber. Det frigiver tid til, at Kevin og hans team kan fokusere 100% på at levere kulinariske oplevelser. Kevin har valgt en businesssupport-løsning, der passer til lige netop hans virksomheds behov. En løsning, der frigiver tid til, at han kan køre ud til de lokale leverandører og udvælge de bedste råvarer.
 

Personlig rådgivning på menuen

Ifølge Kevin yder Pia meget mere end blot revision.

”Allerede fra vores første møde faldt jeg for Pia som revisor, fordi hun udviser personligt engagement i mig og min virksomhed. Hun er min faste sparringpartner, og hendes hjælp gør det muligt for mig at være kreativ. Jeg får mange nye idéer, som hun er god til at sortere i, og samtidigt sætter hun retning i de valg, jeg foretager. ”
 

Succes så det kan smages

Virksomhedens succes har taget fart, siden den startede - på blot 3 år er Norevent gået fra at have et bryllup om måneden til at have 3-4 bryllupper på en weekend. Maden leveres også til større arrangementer såsom runde fødselsdage, firmafester og seminarer, og det nyeste skud på stammen er pop-up restauranter rundt om i landet. Kevin Pindstrup Nielsen har i det seneste stykke tid leget med tanken om at opkøbe en restaurant, så der må siges at være mange projekter på tegnebrættet for den unge iværksætter.

Pia Højlund Juul, revisor hos BDO i Randers sidder med til bords, når der skal rådgives i alt fra udvikling af koncepter til, hvornår det er mest hensigtsmæssigt at forretningsudvide. Hun deler Kevins begejstring for samarbejdet:

”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Kevin, fordi han altid er velforberedt og åben for sparring. Norevent er inde i god vækst, og det er spændende for mig at følge med i.”
 

Pia taler et sprog, jeg forstår

Kevin Pindstrup Nielsen sætter stor pris på, at Pia taler et sprog, han forstår – og når sproget ikke er dækkende nok, så hiver hun tegneblokken frem.

”Pia forstår at skære tingene ud i pap, så selv en kok forstår det. Hun tegner ofte på vores møder, og det passer godt til en som mig, der til dagligt arbejder med hænderne, ” slutter Kevin Pindstrup Nielsen, kok og stifter af Norevent.