Case:

Hos LANDMECO er kundens tilfredshed vejen til succes

16 august 2017

I Ølgod ligger Skandinaviens største producent af fjerkræudstyr LANDMECO. Virksomheden eksporterer sine produkter til store dele af verden.

Strategiske satsninger, indsigt i og respekt for økologisk landbrug og deraf vækst, har bragt LANDMECO et skridt tættere på toppen af markedets producenter af udstyr til fjerkræproduktion.
 

Vækst gennem tre generationer

LANDMECOs historie rækker langt tilbage i tiden. Virksomheden havde sin spæde start for tre generationer siden i 1931, hvor Karsten Andersens bedstefar Christian Andersen startede et hønseri på de arealer, som i dag rummer de topmoderne produktions- og kontorlokaler på Haulundvej i Ølgod. Ambitionen har altid været at skabe produkter, som ikke kun er gode for dyrene, men som også giver kunderne de bedste og mest pålidelige løsninger. Netværket har vokset sig stort, og afsætningen er international. LANDMECO deltager på messer over hele verden og de store tanker, som de fire ejere havde om øgede markedsandele og større omsætning globalt set, har langt hen af vejen båret frugt.
 

Et glidende generationsskifte

Ledelsesgruppen i LANDMECO tæller fire medlemmer Marie-Louise Fabricius, Alex Dybdal, Brian Jakobsen og Karsten Andersen. Ole Christiansen fra BDO har været rådgivende revisor siden 2000, og således også i 2007 hvor selskabsstrukturen blev ændret, og det glidende generationsskifte blev påbegyndt og endelig gennemført i 2011. LANDMECO sætter pris på rådgivningen fra BDO:

”Vores revisor Ole Christiansen har hjulpet med generationsskiftet. Oles erfaring og kompetente rådgivning har givet os den arbejdsro, som vi som relativ ung ledelse havde og har brug for. Dermed kunne vi fokusere på det, vi gerne ville, nemlig at vækste og skabe en profitabel butik. Vækst er jo kun attraktiv, så længe bundlinjen følger med, og det kræver tid og arbejdsro at skabe de rigtige løsninger – især under og efter en stor organisationsændring, som vi har været igennem, ” siger Karsten Andersen fra LANDMECO, og Marie-Louise Fabricius forsætter: "Gennem vores mangeårige samarbejde har Ole opnået vores fulde tillid. Ole er så god til at tage rollen som processor; han får vendt tingene, så vi får set alle perspektiver i en beslutning. ”
 

Tilfredshed er vejen til succes

Overbevisningen hos LANDMECO er, at tilfredshed er vejen til at opnå succes – og det er først og fremmest gældende i forhold til kunderne, men også gennemgående i relation til virksomhedens egne medarbejdere og samarbejdspartnere:

”Vi lytter, og det er en del af vores succes, at vi forbedrer og tilpasser, når kunderne har idéer, som kan styrke LANDMECO-produkterne. Unikke produkter, gennemtænkte løsninger og god service giver tilfredshed og gensalg, og det er vores vej til succes,” fortæller Marie-Louise Fabricius.
 

Download historien om LANDMECO